RASKOPČANA KOŠULJA, RAZBARUŠENA KOSA... Sloboda Mićalović pokrenula lavinu komentara, SVI GLEDAJU U NJEN DEKOLTE (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Sloboda Mićalović  pozirala je za svoje društvene mreže u izazovnom izdanju.

- Red, rad i disciplina - napisala je glumica uz objavu fotografije na kojoj pozira bez šminke, sa raskopčanom košuljom.

"Baš sam htela da te pohvalim, ali evo i javno, vredna Bobana", poručila joj je koleginica Milena Vasić, a Slobodinim pratiocima nije promakao ni duboki izrez na raskopčanoj košulji, te su dodali i da i pored umora, izgleda izazovno i poželjno.

Prinstscreen

 

Ovo, inače, nije prvi put da se glumica žali na premor, te je tako sredinom novembra tekuće godine na Instagramu objavila fotografiju iz jedne prestoničke klinike, uz poruku: "Kad je frka pravac bolnica i bude sve dobro".

- Samo sam imala prioritete. Imala sam fokus da svaka uloga koja mi se ponudi i koju prihvatim, dam joj maksimum u tom trenutku koji sam imala. Bilo je puno uloga koje sam odbila, ali te koje sam prihvatila nikada nisam ulazila sa rezervom da nešto eto tako uradim na pola ruke, noge, kako god - objasnila je Sloboda nedavno za "Blic".

PROSLAVILI 31. GODIŠNJICU BRAKA Boba i Brena su zajedno preko tri decenije, a evo kako su se upoznali, pevačica otkrila: ZNALA SAM DA NEMAM MNOGO VREMENA

 

Komentari (0)

Loading