NE PRESTAJU SA PROZIVKAMA Ceca i Mili su sarađivali dve decenije, a Alo! otkriva zbog čega je sukob zapravo nastao
ATA Images

Kada su pre nekoliko godina diskretno prekinuli saradnju dugu dve decenije, ni Ceca ni Mili nisu u javnosti iznosili razloge prekida, sve do početka prošle sezone „Zvezda Granda“, kada je pevačica, već u prvoj emisiji, jasno stavila svima do znanja da nije u dobrim odnosima sa producentom.

Da se ni nakon godinu dana stvari nisu pomerile sa mrtve tačke kada je reč o odnosu Cece i Milija, svedoči i atmosfera na snimanju u emisiji „Zvezde Granda“, u kojoj je pevačica ponovo ušla u raspravu sa bivšim saradnikom. 

Njihov sukob desio se zbog jedne kandidatkinje koja je pevala Ražnatovićkinu pesmu.

Printscreen

 

Kako se takmičarka dvoumila da li da uzme Milija ili Cecu za mentora, Milić je ponosno istakao da se zna ko pravi zvezde kako u takmičenju, tako i mimo njega.

- Čekaj, koju zvezdu si ti napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca pre nego što si uzeo gitaru u ruke - poručila je Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila:

- Ja te spasem, a ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gde je tu pravda?

Ali se svađa nekadašnjih saradnika tu nije završila, već se nastavila kroz celu emisiju.

- Kada pevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert - rekla je Ceca, a nakon što je Mili smejući se potvrdio njenu priču, odbrusila mu je:

- Ti si prepotentan, hvala lepo!

- Šta sam ja? - upitao je Mili, a ona mu kao iz topa odgovorila:

- Ti si ništa! - završila je Ceca.

Inače, Cecin i Milijev sukob počeo je pevačica shvatila da se Milić upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom, iako mu je pevačica uredno platila svaku kompoziciju koju joj je napravio.

Ceca je zbog ovoga tužila Milija, a na sudu je tražila da se promeni vlasnik fonograma, budući da osoba koja je upisana kao vlasnik ima prava da od apsolutno svih digitalnih platformi profitira i naplaćuje novac.

Producirao osam Cecinih albuma

Aleksandar Milić Mili producirao je čak osam Cecinih albuma - „Emotivna luda“, „Maskarada“, „Ceca 2000“, „Decenija“, „Gore od ljubavi“, „Idealno loša“, „Ljubav živi“, „Poziv“, a svaki je dostigao ogroman uspeh kod publike. Njihova saradnja počela je 1995. godine, kada je Mili ponudio Ceci pesmu „Idi dok si mlad“ u studiju Fute Radulovića, a pevačica mu je tada rekla da će ga angažovati kao glavnog producenta za sledeći album, ako pesma bude hit. Tako je i bilo.

Marina mirila posvađane strane

FOTO: Alo Nenad Vujanović

 

 

Do prvog sukoba između Milija i Cece navodno je došlo nakon njenog velikog koncerta na Ušću, 2006. godine, a tada je Marina Tucaković uspela da ih pomiri.

- Mili je u više navrata pokušavao da stupi u kontakt sa Cecom, a ona je na nagovor Marine Tucaković pristala da se vidi sa svojim bivšim saradnikom. Večera je upriličena u Cecinoj kući na Dedinju, a susret je bio veoma dirljiv i emotivan. Nekada bliski prijatelji i višegodišnji saradnici prisetili su se svih lepih stvari koje su ih vezivale tokom višegodišnje saradnje i na kraju dogovorili da Mili uradi čak osam pesama za Cecin novi album - otkrio je tada izvor za medije.

NE LIČI NA SEBE Danas je jedna od najlepših pevačica, a evo kako je Aleksandra Prijović izgledala pre estetskih operacija: "ISPRAVILA SAM SVE ŠTO SAM HTELA"

Komentari (0)

Loading