VARALE NAROD ZBOG MARKETINGA Džehva i Mahrina na žestkom udaru zbog prevare
Foto: Printscreen/instagram

Da je u svetu estradnjaka sve moguće, svakodnevno dokazuju kako stariji, tako i mlađi pevači, a jedan od boljih primera kako se lažna medijska svađa može iskoristiti za besplatnu reklamu novih projekata svakako su pevačice Teodora Džehverović i Marina Cvetković Mahrina.

Samo nekoliko nedelja nakon što je Cvetkovićeva objavila video na kom uz jecaje i suze govori da ju je Džehverovićeva odbila za saradnju, a potom i neprijatne, privatne prepiske koje je sa koleginicom razmenila, njih dve su kao grom iz vedra neba najavile duetsku pesmu i putem društvenih mreža priznale da su svesno obmanule javnost.

Morate nam priznati da smo odradile dobar marketing. Još bolje je sve ono što vas čeka u pesmi. Ljube vas Džehvi i Mahri“, napisala je Teodora na svom Instagramu uz reklamnu fotografiju sa snimanja spota, dok je Mahrina za razliku od nje uputila izvinjenje svojim fanovima.

„Izvinite. Nemojte da se ljutite na nas i  uživajte u pesmi.“

VARALE NAROD ZBOG MARKETINGA Džehva i Mahrina na žestkom udaru zbog prevare

Foto: Youtube/Printscreen

 

Iako su, sudeći po objavama, verovale da će njihova obmana zarad marketinga fanovima biti smešna ili zabavna, njihov postupak naišao je na veliku osudu svih onih koji su nedeljama pokušavali da uteše uplakanu Mahrinu, ali i smire Teodoru koja je u nekoliko navrata naglasila da ne može da oprosti koleginici što je objavila zajedničku prepisku i da je sa njom završila kako drugarski odnos, tako i svaku moguću saradnju.

Sram da vas bude. Toliko ste jadne da morate da se koristite jeftinim forama da bi vam prošla pesma. Fuj“, bio je samo jedan od komentara besnih korisnika, ali se one nisu oglašavale povodom žestokih kritika koje im je više hiljada fanova uputilo na društvenim mrežama.

ATF Srednji prst za Džehvu

Teodora Džehverović nedavno je ispričala da je doživela neprijatnost na jednom nastupu kada se devojka iz publike popela na binu i pokazala srednji prst.

- Imala sam nastup u inostranstvu, a jedna devojka se popela na binu pet minuta pred kraj. Stala je ispred mene i samo mi pokazala srednji prst. Videlo se da je devojka popila i drugarica sa njom. Dok je tako stajala, samo sam rekla: „Drage devojke, ovako ne treba da se ponašate“. Tada je njena drugarica skočila i krenula da se svađa - ispičala je Džehverovićeva.

"BOŽE, UZMI MENE, VRATI NJU" Godinu dana nakon smrti Kike Đukić, njena majka neutešna: BOL NE JENJAVA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading