"SAMO SAM PROŠLA PORED NJE" Tijana Em progovorila o sukobu sa Barbarom Bobak, pa joj se JAVNO OBRATILA
Masanori Jošida/Marko Srejić

Pre nekoliko dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da su se posvađale pevačice Barbara Bobak i Tijana Milentijević.

Novinari su primetili da se koleginice nisu pozdravile kada su se srele na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a neki tvrde da je Tijana iskulirala koleginicu i prevrnula očima kada je videla da ulazi u restoran.

Žena od sultana je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja, pa je odgovorila na sve prozivke koje su se poslednjih nekoliko dana našle u medijima.

Foto: Youtube/Printscreen

 

-Ja se sa tom devojkom nikada nisam upoznala. U tom momentu kada je ona ušla na snimanje u restoran, ja sam samo prošla pored nje. Novinari su je slikali, a ja tada nisam mogla da priđem da se pozdravimo. Ne prevrćem očima nikada, pogotovo na nekoga koga ne poznajem. Kada sam videla taj naslov ja sam se samo nasmejala, pitala sam se zbog čega baš ja – rekla je ona i dodala:

-Barabra veliki pozdrav za tebe i nadam se da ćemo se upoznati nekada i da ćemo imamati priliku da razjasnimo to što je izašlo u medijima. Ja zaista za ovo nemam objašnjenje, zato što ništa nisam uradila.

"NIJE IMALA DOVOLJNO KRVI" Sin Zlate Petrović otkrio nepoznate detalje prošlosti: ZBOG ARKANOVE SAHRANE DOKTOR NIJE MOGAO DA OPERIŠE MAMU

 

Komentari (0)

Loading