VRELI KADROVI Isplivao prisan snimak Milice Pavlović i Miloša Timotijevića, pevačica u zagrljaju 16 godina starijeg glumca (VIDEO)
Printscreen

Pevačica Milica Pavlović i glumac Miloš Timotijević vrlo brzo su postali omiljeni ljubavni par iz domaćih serija. Njih dvoje su zajedno radili na ostvarenju „Pevačica“ i narod se brzo privikao na to da su „njih dvoje zajedno“.

Mnogo se pisalo o tome kako je Milica reagovala na nešto slobodnije scene sa Timotijevićem, a da je glumica uživala u ovom projektu pokazala je kada je objavila video na kojem razmenjuje nežnosti sa glumcem.

 -Kakva je to energija kad se Miloš Timotijević i ja spojimo na setu. Gledam ovaj klip kroz prste, koliko se postidim – napisala je Milica.

 

 

Iako je, naravno, sve to gluma Milica Pavlović je jednom prilikom izjavila da ju je Timotijević poljubio na prevaru, a glumac je onda detaljno objasnio kako se ta scena dogodila.

- To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju – započeo je glumac i dodao:

UPRAVO OBJAVLJENE VESTI IZ DOMA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Za sve je kriv on, SVI SU NA NOGAMA! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading