NEVIĐENA SKANDALČINA! ISPLIVAO SNIMAK U KOM ALBANSKI REPER PSUJE SRBE: Reakcija publike je SRAMNA, šokiraćete se! (VIDEO)
Printscreen

Međunacionalna netrepeljivost između Srba i Albanaca ovih dana se opet užarila nakon odigrane fudbalske utakmice između Švajcarske i Srbije. Pošto ni takozvano Kosovo (koje je primljeno u FIFU) ni Albanija nisu uspele da se kvalifikuju na prvenstvo, oni su sve svoje oči i nacionalističke strasti usmerili prema timu Švajcarske jer u njoj igraju dva igrača koja su albanskog porekla - Đerdan Šaćiri i i Granit Džaka.

Utakmica je završena tako što je Švajcarski tim pobedio, a na utakmici se odigralo više incidenata. 

Fudbalski sukob i nacionalistička netrepeljivost su se izgleda prelili i na njihovu i našu estradu.

Tako je naša pevačica Maja Nikolić izjavila da joj je, navodno, Šaćiri pisao iz svlačionice.

A sada se na društvenoj mreži Tiktok pojavio skandalozan snimak sa nastupa jednog albanskog repera iz Italije.

Na snimku se vidi kako reper Don Džoni agresivno skandira na bini nešto na albanskom jeziku, dok ga publika pozdravlja. Na snimku stoji natpis: "Don Džoni psuje Srbe među Italijanima". Publika je u ekstazi dočekala ovakvu vrstu provokacija, ali ne treba zaboraviti da u Italiji živi velika albanska dijaspora i da su, verovatno, upravo oni skandirali reperu.

Inače Don Džoni je rođen 2000. godine u selu Novo Čikatovo, opština Glogovac na Kosovu i Metohiji, južnoj autonomnoj pokrajini Srbije. Jako je popularan među albanskom dijasporom. 

SPREMNA VAM JE OSVETA: Ana Rajković poslala brutalnu poruku dušmanima! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading