ŽESTOK OKRŠAJ!  Skandalozno, Saška Karan i Vendi se pobile u šminkernici, isplivali svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Pevačice Saška Karan i Vesna Vukelić Vendi napravile su neviđeni skandal u šminkernici jedne televizije kada su nasrnule jedna na drugu, pa su se vređale pred drugim gostima!

Saška je Vendi nazvala vašarkom i pretila da će je polomiti kao zvečku, dok se Vukelićka branila i govorila da je Karanova zrela za lečenje. Pevačice koje nisu u dobrim odnosima slučajno su se srele na snimanju, tokom kog su sedele jedna pored druge, o čemu nisu bile prethodno obaveštene, pa je koškanje počelo čim su se srele.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Saška nije znala da je Vendi gošća, a kada ju je videla u šminkernici, s vrata je prevrnula očima, što se Vesni nikako nije dopalo. Vendi je počela da se smeje i gleda Sašku ispod oka. Pevačica je to videla i znala je da je bilo njoj upućeno, pa je odmah reagovala. "Kome se smeje ova prljavuša? Šta treba ovoj ofucanoj metli", rekla je Karanova misleći na Vendi - priča izvor za Republiku koji je bio na licu mesta i otkriva kako je došlo do koškanja.

Foto: Dejan Briza

 

- Vesna je nastavila da se smeje, međutim, kada je ustala da uzme nešto iz tašne, Saška se zaletela ka njoj i unela joj se u lice. Počela je da je psuje i govori joj da je ništavna i prljava. Vendi je počela da je gura od sebe, a Saška se branila. Zaposleni na televiziji stajali su sve vreme između dve pevačice, ali one nisu prestajale s gurkanjem. Saška se bukvalno tresla, bila je spremna da počupa Vendi. "Vašarka će mene da vređa! Nemoj da te sad polomim ko zvečku! Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo raspala", pričala je Saška. Vendi je vikala da izbace šizofrenu Sašku: "Izbacite ovu ludaču šizofrenu odavde, ne znam šta hoće ova budala! Ona je zrela za debelo lečenje."

Voditeljka je jedva uspela da smiri strasti, tako što je Sašku odvela da snima svoju emisiju. Saška je od stresa ostala bez glasa, pa joj je trebalo malo vremena da se smiri.

Karanova je posle haosa objasnila da je htela da vrati Vesni za to što je godinama blati.

- Nisam želela da ispadne da ja pravim skandale, ali neki ljudi vas prosto isprovociraju. Ja Vendi ne poznajem. Ne znam šta bih rekla o njoj. Ona me godinama vređa i komentariše. Jednom smo pevale zajedno u Vrbasu, ja sam bila u jeku popularnosti, a ona je bila pevačica u pokušaju. Ovim sam joj stavila do znanja da sa mnom nema šale - prokomentarisala je Saška, dok se Vendi nije oglašavala.

VOLI KOCKU Lepa Lukuć za Alo! priznala: Stvorena sam da reklamiram kladionicu!

Komentari (0)

Loading