"UPOZNAO JE IGORA" Mina Kostić otkrila da je 15 godina mlađeg dečka upoznala sa ćerkom i bivšim mužem!
Pritnscreen

Pevačica Mina Kostić je pre nekoliko nedelja uhvaćena sa petnaest godina mlađim dečkom Nikolom, a sada je otkrila da li planira da se uda za njega.

- Ja to ne znam, sve je u Božijim rukama. To se sve desilo spontano, radila sam emisiju, šetala sam sa Anastasijom i kucama, on sa svojm kucama, on je pomazio kuce, on je rekao da njegova sestra voli da sluša moje pesme. On mi je posle pisao na Instagramu, ja sam mu odgovorila tek posle dve nedelje, a kad sam videla ko je, dala sam mu broj telefona i počeli smo zajedno da šetamo. Onda smo otišli da gledamo Svetu Petku. Volim da je neko ko je mlad takav, dobar, pošten, da voli svim srcem, za mesec i po dana, kao da smo zajedno godinu dana. Anastasija je srećna, upoznao je i Igora, ništa nije komentarisao, upoznala sam i njegovu porodicu, za sada je dobro. Nisam htela da pričam o svom životu i digla sam ruke od toga, ali on je bio uporan, a ja sam onda rekla možda je to to - ispričala je pevačica.

- Daćemo prostora i vremena pa kako Bog odluči, sve je u Božijim rukama. Za sad nam je lepo, u svemu smo zajedno, prija mi, ja prijam njoj, za sad je super - rekao je on u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

POMERILA GRANICE Seka Aleksić ruši trending, pevačica za dva dana ostvarila neverovatan uspeh, NOVA PESMA BROJI PREKO 200.000 PREGLEDA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading