"U MORU LUDILA HRABROST JE URADITI TO" Tanja Savić se ne usuđuje da preduzme ovo: Za samo tri godine se sve promenilo!
Foto: Ataimages

Tanja Savić ističe da nikad ne prestaje da mašta, kao i da ima jednu veliku neostvarenu želju za koju se nada da će je ispuniti već u 2023. godini.

-Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni… Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega. To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak moram da smanjim nastupe, ali polako…Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana.

Dok mašta o koncertu u Areni vredno radi na novim pesmama, ali priznaje da se ne usuđuje da snimi ceo album.

-U ovom trenutku i moru ludila je zaista hrabrost objaviti album. U 2019. sam snimila CD i super je prošao, a sad je sve drugačije. Za samo tri godine sve se promenilo. Sad se više ne zna ko će šta da sluša. Čini mi se da se vraćaju stare pesme, ali i pop muzika i teško je izabrati. Nama pevačima je baš teško da odaberemo šta ćemo pevati i snimati i velika je odgovornost sad objaviti ceo album- istakla je Tanja.

Nedavno je publiku obradovala pesmom „Boli li“ koju je posvetila bivšoj ljubavi, a sad je priznala da se dvoumila da li da je snimi.

-Zadovoljna sam kako prolazi, pogotovo što se više ne zna ko kakve pesme snima i sve je postalo instant, pa tako i novi singlovi. Ne volim da se hvalim, ali oduvek sam znala da čujem i osetim dobru pesmu, iz tog razloga sam snimila“ Boli li“, ali sam se mnogo dvoumila oko nje. Dopala mi se, želela sam da publici da prezentujem pesmu, ali nisam znala kad. Čuvala sam je od aprila, ali eto tek sad sam je objavila – objasnila je Tanja i osvrnula se na svoj najveći hit „Zlatnik“ od koje je prošlo čak 14 godina, a i dalje je tražena i slušana.

Printscreen

 

-Pesma je postala evergrin, često za nju kažu da je moja himna. Daj bože da mi se u karijeri desi još jedan takav hit, eventualno dva, ja ću biti zadovoljna, da mogu lepo da odem u penziju kao Lepa Lukić - istakla je.

Osim svakodnevnih nastupa, koncerata i aktivnosti sa sinovima, ne krije da se posebno raduje predstojećim praznicima.

"LJUBAVNICA IMA MILION" Goga Sekulić progovorila o emotivnom životu: Danas su moderni političari, neki se raspituju za mene

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading