OTKRILA ZAŠTO NEĆE DA SE UDA Marijana Mićić već deset godina uživa sa Milošem, rodila mu ćerku, a zbog ovoga ne želi da stane na "ludi kamen"
Printscreen

Glumica Marijana Mićić skoro deceniju uživa u ljubavi sa Milošem Marjanović sa kojim je pre deset meseci dobila ćerkicu Anu, a sad je otkrila zbog čega svom izabraniku ne želi da kaže sudbonosno “da”.

-I dalje se prezivam Mićić. Nisam se udala, ali kažem da sam kao udata, samo nemam papir da to i dokažem. Mi smo zajedno skoro deset godina, godinama živimo zakedno i kao da smo u braku- rekla je Marijana i otkrila zbog čega još uvek neće da se uda.

Marijana je istakla da uživa u svakom danu sa porodicom, te da je sigurna da joj papir ništa neće promeniti. Ali ne krije da se nada da će vremenom njena naslednica početi da liči na nju.

-Za sad svi kažu da liči na tatu i na slici i uživo. Mada, kažu da se to menja, tako da čekam dan da se probudim i da dete liči na mene- našalila se glumica.

KUKAM, KLEČIM NA KUKURUZU I PLAĆAM VEČERE... Marija Kilibarda prvi put progovorila o vereniku Banetu: Otišao je u penziju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading