SREĆNA I SKLADNA PORODICA NA OKUPU: Boba Živojinović slavi Novu godinu sa BIVŠOM ŽENOM, isplivala i zajednička fotografija! (FOTO)
Printscreen Instagram

Decenijama unazad brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedan je od najskladnijih na javnoj sceni, međutim, pre nego što je oženio pevačicu, on je bio u emotivnoj vezi sa Zoricom Nakić i iz koje je na svet  došao Filip. Na šarm i lepotu ove Beograđanke nije ostao imun nekadašnji teniser, a iako je samo nekoliko godina nakon Filipovog rođenja usledio rastanak, fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa sinom svedoči njihovoj velikoj ljubavi.

Naima, na društvenim mrežama pojavila se jedna stara uspomena na kojoj se tročlana porodica u toploj kućnoj atmosferi raduje dolasku novogodišnjih i božićnih praznika.

 

 

Fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa tada malenim Filipom na kojoj su pored jelke i Deda Mraza izazvala je lavinu pozitivnih komentara i svi se slažu da ovaj trio odaje utisak zaista srećne zajednice.

Filipovi roditelji nakon kraha braka ostali su u odličnim odnosima, svako je krenuo svojim putem i otpočeo novo životno poglavlje. Zorica se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića sa kojim se preselila u Ameriku i dobila sina i ćerku, dok je Boba u braku sa Lepom Brenom dobio dva sina, Viktora i Stefana. 

"PROGLASILA ME JE MRTVIM, UNIŠTILA MI JE ŽIVOT" Šokantna saznanja o Snežani Đurišić, detalji su UŽASNI!

Komentari (0)

Loading