TAKMIČAR ZVEZDE GRANDA SE GUŠIO U SUZAMA, POTPUNO SE SLOMIO PRED SVIMA: Njegova tragična sudbina će vas dovesti do suza! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

S nadom da će mu drugo pojavljivanje u takmičenju „Zvezde Granda“ doneti sreću, dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski sa velikom hrabrošću kročio je na Grandovu scenu.

Emotivnim izvođenjem numera „Sin“ Šerifa Konjevića i „Pesma“ Šabana Šaulića osvojio je simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tome se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim rečima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

Foto: Printscreen Youtube

 

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

I Bojanu se steglo grlo, a suze su same krenule dok mu je rame utehe pružila Sanja Kužet koja se u najtežem momentu našla do njega.

Emocije su se mešale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

Foto: Printscreen Youtube

 

- Baka je donela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno– istakao je Saša i uspeo da mu izmami osmeh na licu.

Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji „Zvezda Granda“ ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim te je rečima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je dobio veliku šansu da svoj život promeni.

Foto: Printscreen Youtube

 

- Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug - objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna.

Kanje optužio Kim za prevaru

Komentari (0)

Loading