KOMENTARI JESU BILI LOŠI Vanja Mijatović se oglasila nakon što je narod isprozivao zbog neprimerene venčanice
Alo

Pevačica Vanja Mijatović nakon gala svadbenog veselja u srpskoj prestonici, izgovorila je sudbonosno „da“ u Antiohijskoj crkvi u Dubaiju. Iako je mnogima bilo čudno što se odlučila na takav korak, Vanja je otkrila da je prvobitni plan njenog supruga bio da je iznenadi i odvede na daleku destinaciju.

-To je trebalo da bude iznenađenje za mene od strane mog supruga, kume i prijatelja jer moji drugari tamo žive i rade i već godinama nas zovu da dođemo kod njih. I mi taman odlučimo da to bude u novembru da proslavimo rođendan mog muža, međutim oni su skovali plan da me iznenade. Ali zbog mnogo papirologije koja je bila potrebna ja sam saznala i iskreno volim što sam saznala. Imala sam vremena da se pripremim i sašijem venčanicu- objasnila je pevačica.

Da se narodu ne može udovoljiti potvrdila je i Vanja koja se ne obazire na negativne komentare koji su se odnosili na njenu venčanicu tvrdeći da je dekolte neprimeran za mladu.

Podsetimo, nakon proslave svadbe u jednom prestoničkom restoranu, Vanja i nejn dugogodišnji dečko Aleksandar izgovorilu su“da“ pred Bogom u pravoslavnoj crkvi u Dubaiju. Lepoj Vanji na venčanju je kumovala Marina Radosavljević, dok je Aleksandra Mladenović bila kuma sa mladoženjine strane.

ZA TO NE POSTOJI OPRAVDANJE Ana Bekuta evocirala uspomene na Mrku, pa devojkama dala VAŽAN SAVET! (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading