DETALJI KOJE JE PREĆUTALA Bjela snima film o Pink Panterima, a evo ko će glumiti Oliveru Ćirković!
Alo

Zvezda "Južnog vetra" pozvana je navodno na kasting za rolu Olivere Ćirković, košarkašice koja je postala vođa međunarodne bande pljačkaša i zbog toga robijala!

DETALJI KOJE JE PREĆUTALA Bjela snima film o Pink Panterima, a evo ko će glumiti Oliveru Ćirković!

Printscreen

 

Serija će prema pisanju Informera imati tri sezone, a pratiće Oljin život. Publika će moći da vidi kako je od uspešne sportistkinje postala "pink panter", njene godine provedene na robiji i filmsko bekstvo iz grčkog zatvora.

 Dragan Bjelogrlić ponudio je kako kažu Jovani Stojiljković da glumi Oliveru Ćirković, bivšu košarkašicu koja je robijala zbog organizovanja krađe dijamanata.

DETALJI KOJE JE PREĆUTALA Bjela snima film o Pink Panterima, a evo ko će glumiti Oliveru Ćirković!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Snimanje bi trebalo da krene sledeće godine, a Bjela traga za glavnom glumicom. Već je organizovao kasting. Najviše bi voleo da Oliveru Ćirković igra Jovana Stojiljković jer, osim što odlično glumi, i fizički podseća na nju. Pored nje, u trci za glavnu ulogu su i Nina Janković i Tamara Dragičević - otkriva izvor za Informer i dodaje da će scenario koji piše Vuk Ršumović biti zasnovan na Oliverinoj knjizi.

- Pored onoga što može da se pročita u romanu koji je Ćirkovićeva objavila 2018. godine, biće i detalja koje je prećutala i za koje niko ne zna!Kadrovi serije "Ja, Pink Panter" snimaće se u Srbiji, ali i u Grčkoj, gde je Olivera živela i organizovala pljačke zlatara.

- Biće ovo izuzetno skup projekat! Cela ekipa će ići i na grčka ostrva kako bismo što autentičnije prikazali njen život tamo. U seriji će prvi put biti otkriveni detalji Oliverinog bekstva iz najčuvenijeg atinskog zatvora Koridalos! I dan-danas nikome nije jasno kako je uspela da se odveze motorom, i to pred očima stražara.

Ozbiljan projekat

Olivera Ćirković kaže za Informer da je oduševljena što će publika imati priliku da vidi njen uzbudljiv život:

- Ne znam koja će me srpska glumica igrati, to će Bjela odlučiti. Verujem da će izabrati najbolju! Ako mene pitate, ja bih volela da to bude Uma Turman, jer mi liči na pljačkašicu! Ne smem mnogo da otkrivam, ali mogu da kažem da je reč o ozbiljnom projektu. Mnogi će biti u šoku! Videćete kako smo planirali krađe dijamanata, bežali policiji, štitili jedni druge...Podsetimo, Olivera je bila košarkaška reprezentativka, a zatim i sportska direktorka Crvene zvezde. U bandu "Pink panter" uveo ju je bivši muž Srećko Ćirković. Uhapšena je na Kritu 2006. godine zbog pljačke zlatare. Sledeći put je "pala" u martu 2012, a već u julu iste godine ušla je u istoriju kao jedina žena koja je pobegla iz grčkog zatvora. Zatim je osuđena na 32 godine zatvora, ali je nakon brojnih žalbi puštena iz zatvora 2017. Tokom pljački "pink pantera" nije bilo povređenih, pa je u javnosti dobila nadimke poput Amazonka, Žena Zmaj, Kraljica...
 Dijamanti su mi se smučili

Olivera kaže da su joj se dijamanti smučili!
- Niko mi ih nije poklanjao, morala sam da se dobro namučim da bih došla do njih. Sad kad pomislim na njih, bude mi muka - kaže bivša članica grupe "Pink Panter".

ŠUŠKA SE Voditelj i dalje najskuplja muška prostitutka

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading