"UMRO SAM PRE DEVET GODINA" Irfan Mensur je gledao smrti u oči, glumac otkrio jezive detalje: IMAO SAM PIŠTOLJ U USTIMA!
Alo

Glumac Irfan Mensur svojevremeno ispričao je potresne detalje iz svog privatnog života, te tada otkrio da je tri puta gledao smrtiu oči.

Mensur se prvi put u javnosti pojavio sa samo 16 godina. Svoj prvi hororar je ipak zaradio "arlaučući na radiju", a zatim je od tih para pola klase odveo na letovanje u Rovinj.

Glumac je ove godine proslavio 70. rođendan, a smrti se spasio više puta. On je svojevremeno morao da ode na operaciju zbog problema sa srcem, a tada je, kako kaže, bio spreman na najgore.

- Umro sam pre devet godina, odlazeći na operaciju, kad su mi ugradili tri bajpasa- Znao sam da iza sebe ostavljam ime i prezime, nešto što sam uradio, tri sina i neke žene koje će me se sećati. Ne plašim se tog izdisaja - rekao je tada Irfan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

To nisu jedine situacije kada se strahovalo za njegov život. Pre zdravstvenih problema, on je mogao da nastrada devedesetih godina prošlog veka.

- Umalo nisam nastradao i devedesetih. Bila je 1992. godine, a ja sam imao pištolj u ustima. Bukvalno! Mogao sam tada da nestanem. Neki primitivni ljudi, kad je sve bilo sivo, želeli su da se svi prezivamo na ić. Sa Žarkom Lauševićem su to veče hteli da popiju piće, a mene su terali zato što se zovem Irfan Mensur. Sve se dešavalo u "Stupici" i izvan nje. Otišao sam iz Srbije, ali sam odlučio da se vratim. Proverio sam kod vođe sive Srbije da li da se vraćam ili ne. On mi je rekao da se vratim - ispričao je on jednom prilikom i dodao:

NIJE KRILA TUGU Sofija Milošević uhvaćena na tribinama, evo šta je manekenka radila nakon što je Srbija izgubila utakmicu (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading