ODMAH SAM SE SLOŽILA Nevena Božović napravila nesvakidašnji korak, pa otkrila kako je došla na tu ideju: MI POZNATI MORAMO BITI ODGOVORNI
Alo

Pevačica Nevena Božović otvorila je dušu i iznela detalje privatnog života koje do sada javnost nije znala.

Ona je iznenadila javnost kada se u svom spotu pojavila bez šnminke, a sada je otkrila kako je do toga došlo.

- Volim šminku, to je potpuno normalno, a i to je deo mog posla. Mislim da smo malo odgovorni i mi kao poznate ličnosti to šta prezentujemo na društvenim mrežama pogotovo kada su u pitanju mlađe generacije. Devojke i devojčice vide konstantno da smo od jutra do mraka sređeni, pa smo eto skrenuli pažnju na jednu temu koja je jako važna i kompleksna na neki jednostavan način. To je zapravo bila ideja reditelja i ja sam se odmah složila. Zašto da ne? - rekla je ona i istakla da je učila na sopstvenim greškama.

- Mislim da smo svi naivni ponekad kroz život i to je potpuno normalno. To je sastavni deo života tako da ne mislim da je to nešto loše što treba menjati. Naravno, uvek treba učiti na svojim greškama. Konkretno kada pričamo o poslu, umem da budem naivna. Kasnije, kroz nekoliko godina vidim koliko mi je značilo to iskustvo i koliko je moja reakcija bila prirodna.

Prema njenim rečima nikada ne bi mogla da snimi komercijalnu muziku jer to nije ona.

ODMAH SAM SE SLOŽILA Nevena Božović napravila nesvakidašnji korak, pa otkrila kako je došla na tu ideju: MI POZNATI MORAMO BITI ODGOVORNI

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iskreno mislim da način na koji radim je jedini put za mene. Put u smislu, da je meni prijatno i lepo da radim ono što volim i za šta sam se godinama školovala. Negde i tu imam neku odgovornost, a s druge strane nikada nisam želela da se predstavim na neki način, a da to zapravo nisam ja. Smeta mi kada se stvori neka slika o meni u nekom trenutku, a da to stvarno nisam ja. Nije bilo druge opcije, volim da mi je prijatno i muzika je ono zbog čega sam ja u javnosti.

BAŠKARE SE U LUKSUZU Elena Kitić odvela dečka na letovanje, više se i ne kriju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading