JAVNOST NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DESILO SA LJILJANOM BLAGOJEVIĆ: Glumica ne liči na sebe, postoji i poseban razlog! (FOTO)
Printscreen

Glumica Ljiljana Blagojević tokom bogate glumačke karijere imala je mnoge transformacije kroz uloge, a prošle godine dobila je nagradu “Pavle Vuisić” za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem igranom filmu i njemu sličnim medijima. 

Ono što je Ljiljana uvek negovala jeste njena duga, crna kosa, koja joj je i zaštitni znak. Sada je odlučila i da eksperimentiše sa kosom, pa je za potrebe nove uloge sada možemo videti sa mnogo svetlijom nijansom kose.

JAVNOST NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DESILO SA LJILJANOM BLAGOJEVIĆ: Glumica ne liči na sebe, postoji i poseban razlog! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

 

Ipak, u pitanju je perika za potrebe snimanje serije "Lako je Raletu", a glumica je usput i okrila šta rade glumci iza kamere.

- Danas ovako! Lako je Raletu! Lako meni sa ovakvim kolegama - napisala je Ljiljana Blagojević u opisu seta fotografija koje je objavila na Instagramu.

Komentari ispod ovog posta su se samo nizali i to uglavnom bili komplimenti na njen izgled i predlog da bi mogla da pređe u plavuše, jer je odlično stoji ova boja.

ZANEMEĆETE! OTKRIVENO KO JE ZAPRAVO BIO "VELIKI BRAT": Ona je tada zavodila red, svi je znate! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading