"MOJI HONORARI SU SVI POTROŠENI UNAPRED" Pevač Aleksandar Misojčić progovorio o sujeti na estradi, bio primoran da pozajmljuje novac!
Promo

Pevač Aleksandar Misojčić došao je na snimanje novogodišnjeg programa kod koleginice Dragane Mirković i tom prilikom izneo zanimljive detalje o sebi, ali isto tako otkrio i svoje buduće poslovne planove.

Aleksandar je na početku otkrio kako se snalazi u kuhinji, ali i priznao i da se trenutno nalazi na dijeti.

Bojan Mitrović/MagicBoxDigital

 

- Kada je kulinarstvo u pitanju, nemam baš dara za neko preterano spremanje hrane, ali sam za degustaciju prvi. Trenutno sam na dijeti spremam se za novi spot i naređeno mi je da se striktno pridržavam pravila - požalio se Stefan i dodao:

- Ne znam šta mi se sprema kada je spor u pitanju. Pošto su me stavili na rigoroznu dijetu i rekli da probušim kašiku, mogu samo da pretpostavim šta me čeka. Veliki sam gurman i bik u horoskopu. Trudim se sve za lepotu. -dodao je on.

Šarmantni pevač priznao je da se nalazi u rukama vrsnih stručnjaka i profesionalaca što se tiče njegovih odevnih kombinacija, a poznato je da on slovi za jednog od najlepših pevača na estradi.

- Neke detalje sam po pitanju muzike, mog stajlinga prepustio ljudima koji su vrhunski profesionalci u svom poslu. Ne mešam se u njihove izbore. - rekao je on i takođe priznao da je šopingholičar:

Foto: Printscreen Instagram

 

- Za obućom sam baš zaluđen. U poslednjih godinu dana sam više baziran na svakodnevne odevne komade, a za specijalne prilike tu je moj tim koji uvek najbolje izabere. - dodao je Misojčić i požalio se da previše troši novca:

- Moji honorari su svi potrošeni unapred, ali ja stvarno dosta ulažem u svoju karijeru. Neki misle da možda preterujem ali ja drugačije ne znam, to je pravi i jedini uspeh. - priznao je.

- Da nekad pozajmim pare od prijatelja ili porodice, nekako nastojim da iz projekta u projekat idem dalje. Mnogo radim nastupi su puni, rasprodati, pa imam od čega i da ulažem. 

Foto: Printscreen Instagram

+

Aleksandar se dotakao i sujete među kolegama na estradnoj sceni, međutim, kako je i sam priznao, on je još uvek nije osetio na sopstvenoj koži.

- Svi mi pevači imamo neki svoj put i neko svoje mesto, čini mi se da sujete nema. Smatram da nema potrebe da to postoji. Kada su velike zvazde u pitanju velika imena, oni mi služe kao neki cilj kome treba da težim. Pesma treba da izađe oko 15-tog Decembra, jedva čekam - rekao je Aleksandar za Alo!

ĐORĐE DAVID RASKRINKAO TAJNE ZVEZDE GRANDA: Otkrio i kojim učesnicima je promenio život, razotkrio i kolege iz žirija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading