"UDVARALA MI SE MLADA I KUMA NA SVADBI": Pevač Stefan Babić imao neprijatnu situaciju, izneo šok detalje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

Folk pevač Stefan Babić za svoju publiku uvek mora da bude dobro raspoložen. U Zvezdama Granda pojavio se kao jako mlad pevač, prvi put je nastupio sa samo 18 godina. Tada je dobio je sve glasove, ali nije prošao u drugi krug. 

- Samo sam se jednom takmičio od kada su mentori uključeni u takmičenje. Mili mi je bio mentor i to mi je bilo nestvarno iskustvo. Najbolji utisak mi je ostavio Aca Lukas, dok Marija Šerifović nije podržala moje pevanje, razumem, opet je to sve stvar ukusa. Nove sezone ne stižem toliko da ispratim, jer sam obično subotom zauzet. Smatram da je današnim takmičarima mnogo lakše nego što je bilo nama nekada. Sada su tu mentori, oni predstavljaju neki veći nivo i prosto prate takmičare, dosta im pomažu i oblikuju ih na nekom tom samom početku. Zvezde Granda je svakako jedna jako velika odskočna daska za sve takmičare - kaže pevač i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

 
 

- Za mene je 2022. godina bila najbolja godina u životu, oženio sam se, dobio dečaka. Dali smo mu ime Vanja. To mi je bio najsrećniji dan u životu. Takođe mi je izašla i prva pesma. Postao sam porodičan čovek, više ne vozim ni motore. Baš malo pre nego što mi se žena porodila imao sam pad sa motora, koji, hvala Bogu, nije doneo veće posledice. Od tad sam odlučio da više ne vozim motore. Sada odgovaram za svoju porodicu i nemam više taj luksuz da mislim samo o sebi.  - ponosno ističe Stefan i otkriva da li voli poroke.

- Alkohol volim da popijem, najviše kad odem negde kao gost. Imam dosta energije i na bini kao i generalno u životu nije mi neophodan alkohol kako bih radio svoj posao. Takođe nisam imao iskustva ni sa opijatima, bio sam u prilici naravno da probam, ali nikada nisam pao pod uticaj drugih. To mene prosto ne zanima i ne osecam potrebu za tim stvarima. Negde jesam poročan i uvek imam kontrolu čak i kad je alkohol u pitanju. Ne volim da preterujem. - rekao je on.

Foto: Printscreen Instagram

 

Pevač se takođe prisetio i neprijatnih situacija koje je imao na svadbama.

- Desilo mi se da me je mlada muvala na svadbi. Radio sam svadbu, mlada me gleda, grli, spušta ruku. Prosto, jako neprijatna situacija. Bežao sam dalje od nje da ne napravim problem. Čak sam imao situaciju da me i kuma na svadbi napadala. Kada pevate imate različite situacije i dešavaju se prosto nepredviđene stvari. Alkohol i muzika odrade svoje nekada se ljudi previše opuste. Na nama pevačima je da celo veče budemo na svom zadatku maksimalno posvećeni. - otkrio je Stefan.

- Sa sadašnjom suprugom sam 8 godina u vezi, sa njom imam sve i prosto ne tražim nista više. Dešavalo se na nastupima, naravno da mi se svidi neka devojka fizički, ali to je normalno, koji muškarac ne voli da vidi lepu ženu. Supruga i ja možemo da prokomentarišemo kad vidimo lepog momka ili devojku. Smatram da je to normalno. Uvek postoji neka mala doza ljubomore, to je neizbežno ako osobu voliš, ali nikad nisam ni sa jednom nešto pokušao ili slično. - rekao je pevač na kraju za Alo!

KAO DA MU JE UNUKA! Evo kako izgleda 32. godine mlađa supruga glumca Nebojše Kundačine, javnost ne može da veruje! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading