KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Praznici nam stižu
Dejan Milićević

Šta je to što u Srbiji najavljuje prazničnu atmosferu? Sniženja? Ne! Okićen grad? Ne! Kolektivni odmori? Ne! Da dolazi vreme praznika u savremenoj Srbiji dokazuje početak snimanja novogodišnjih programa.

Ove godine, prva je to uradila Dragana Mirković. U Požarevcu je okupila gotovo sve kolege koji su nepoznatiji od nje, čast izuzecima, i dva dana sa svojom ekipom snimala plejbek nastupe. Iće, piće, novinari, foto-reporteri, kamermani i, naravno, bogata dekoracija. I prvog i drugog snimajućeg dana luče iz Kasidola je bila domaćica, a u goste su joj došli davno zaboravljeni pevači i pevačice koji su imali sreće što pevaju na plejbek, jer da su morali da pevaju uživo teško da bi se setili stihova svojih pesama. Dali su i poneku izjavu okupljenim novinarima koji su dobri ljudi pa su ih podsetili čime se bave i šta su nekada bili.

Dva snimajuća dana novogodišnjeg programa koji će se tek emitovati uspeo je da zaseni samo jedan događaj. Posle 12 godina ćutnje pomirile su se Dragana Mirković i Seka Aleksić. Pomirenje se desilo spontano zahvaljujući Gaginom suprugu Toniju, a snimljeno je namerno kada je Seka došla na DM televiziju da snimi svoje numere. Dočekala ju je Dragana, dale su grupnu izjavu i lepo je što se skoro ni jedna ni druga više ne sećaju šta je bio razlog sukoba. Uz osmehe i dobro raspoloženje sve su ostavile iza sebe, zakopale su ratne sekire i dokazale da na estradi još uvek ima koleginica koje se ipak vole, cene i poštuju. Da je prava hrišćanka koja zna da je najvažnije praštati, Seka je pokazala kada je na Tviteru odblokirala sve ljude koji su je nekada hejtovali jer je to više ne pogađa.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Praznici nam stižu

Alo

 

Gest Seke i Gage je divan, i estradni bog će dati da se na krilima ovog dese još neka šou-biznis pomirenja koja će javni svet učiniti boljim mestom, jer praznici nam stižu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading