SLAVIĆE NOVU GODINU SA PEVAČICOM Pobednik Zvezda Granda otkrio kako je to sarađivati sa Viki Miljković
Promo

Nermin Handžić, pobednik poslednje sezone "Zvezda Granda", priznaje da je uz njega sve vreme bila njegova mentorka pevačica Viki Miljković.

Na pitanje ko ga je više mučio kako bi finalni rezultat bio ovako odličan, Viki ili njen suprug Dragan Tašković Taške, Nermin odgovara:

- Niko me nije mučio, meni je bilo zadovoljstvo sa njima da radim. Znam da kada Taške kaže nešto, mora da se ispoštuje, jer želi da ispadne onako kako treba da ispadne. Nije mi bilo teško uopšte - objasnio je pevač.

Promo

 

Društvene mreže postale su sastavni deo života svakog od nas, a Nermin je otkrio koliko su mu bitni komentari na društvenim mrežama, da li dobija kritike i da li ga takve stvari dotiču.

- Meni bi bilo dosadno da je situacija takva da se svima dopada. Ja sve poštujem i naravno da ima ljudi kojima se sviđam i ne sviđam. Prihvatam sve kritike, a komentare koje dobijam iza leđa su nekako nekulturni na neki način i ja ne obraćam pažnju na to i furam svoj fazon – iskreno je odgovorio Nermin.

Mladi pevač Novu godinu dočekaće u Americi sa Viki Miljković i njenim suprugom Tašketom, a ne krije da mu društvo velikih muzičkih zvezda veoma imponuje, ali mu prija i činjenica da će sa njima obići mnoge daleke gradove.

- Meni je jako drago. Imam sreće što su me oni uzeli sa sobom i što radim nastupe sa njima. A i nikada nisam bio tamo tako da se mnogo radujem - ushićeno je priznao prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“.

Viki i Taške mladog pevača doživljavaju kao svoje dete. Pevačica se veoma posevtila svim svojim pulenima, a pogotovo Handžiću što je zaista pohvalno, a Nermin nam je iz prve ruke otkrio sve o odnosu sa mentorima.

- Oni su godišta kao moji roditelji, oni su mene od prvog dana kada sam došao na probu prihvatili su me kao svoje dete, izgradili smo takav odnos kao porodica - rekao je pevač.

ŽENE SRPSKIH REPREZENTATIVACA One su najveća podrška fudbalerima

Komentari (0)

Loading