OVO NIKO NIJE ZNAO! Otkriveno kako je Dragan Bjelogrlić živeo u Americi, spominje se i KOCKANJE: Prijatelj ga potpuno RAZOTKRIO!
Alo/ Dejan Briza

Poznati filmski snimatelj Radan Popović, inače sin glumice Rade Đuričin, koji je radio na mnogim značajnim ostvarenjima domaće kinematografije, među kojima su i "Crni bombarder", "Balkanska pravila" i "Sjaj u očima", svojevremeno je za domaće medije ispričao neke od dogodovšrina sa našim proslavljenim glumcem Draganom Bjelogrlićem.

On je jednom prilikom ispričao kako je u Americi uspeo da preživi zahvaljujući Draganu Bjelogrliću.

Alo

 

- Završili smo tada snimanje ‘Crnog bombardera’, a s njim je u Holivud došao i Darko Bajić. Svi su bili kod mene na gajbi. Odlučili smo da napravimo kopije filma i prebacimo ih na VHS kasete. Odlučili smo da prodajemo te kasete po crkvama ne bismo li nekako preživeli. Išlo je dosta traljavo i nismo mogli od tog da živimo. Bjela zna s ljudima, a ispostavilo se da je dobar i za kockarskim stolom - ispričao je Radan svojevremeno za "Kurir" i dodao:

- Kad smo otišli u Las Vegas da u našoj crkvi prodajemo kasete, to je bilo strašno iskustvo i onda smo otišli u kazino. Bjela se pokazao dobrim za rulet stolom, toliko dobrim da je menadžer kazina poslao ključ od sobe na račun kuće. Izvukao nas je. Mi ne bismo s prodajom kaseta uspeli da preživimo.

VODITELJKA SE VRATILA NA MALE EKRANE I OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA: Imala je veliki strah, dotakla se supruga i bebe!

Komentari (0)

Loading