"POPOVIĆ JE MENE OPLJAČKAO" Elma Sinanović nije štedela Sašu, rešila da sve iznese na videlo, ŠOKANTNI DETALJI!
Printscreen

Pevačica Elma Sinanović je bila gošća Dragane Mirković na snimanju novogodišnjeg programa.

Tom prilikom Elma se dotakla i brojnih detalja iz svog privatnog života, a onda otkrila i da li će ćerka krenuti njenim stopama.

Printscreen

 

- Moram da kažem da je jako talentovana i da ima fenomenalan glas. Kod nje se to nikad ne zna, ali trenutno nije zainteresovana za našu estradu. Ja bih volela da krene mojim stopama - rekla je Elma.

Pevačica se dotakla i estetskih korekcija i fotošopa.

- Ja učim da radim taj fotošop. Meni niko neće da radi slike. Ako sam ja stvarno preterala, ja se izvinjavam mojoj publici. Svi se danas fotošopiraju - kaže Elma.

Foto: PrntScrn

 

Elma je u intervjuu progovorila i o navodima da je mnogi smatraju Cecinom kopijom.

- Ja Cecu volim. Meni je to kompliment. Samo ne bih volela da budem nečija dvojnica niti da nekog kopiram. Ja sam odrasla uz muziku Cece Ražnatović, Dragane Mirković i Lepe Brene - dodaje pevačica.

- Ne, on me je opljačkao i on nikada ne može sa mnom da bude u dobrim odnosima dok mi ne da pare. Jako sam razočarana, jer sam uvek bila korektna, na estradi sam 26 godina, nikad nikome nisam ostala dužna - kaže Elma i ističe da ta situacija ne može da se reši ni pravnim putem:

- Ne može, prošlo je mnogo godina, zastarelo je - rekla je Elma.

EVO KAKO IZGLEDA 31. GODINU STARIJI SUPRUG VODITELJKE "SLAGALICE": Predavao joj na fakultetu, tek da čujete čime se bavi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading