BESAN Darko Lazić tvrdi da mu ovaj čocek pravi pakao: Pare uvek uzimam kad završim tezgu!
Pink printskrin

Folker Darko Lazić odlučio je da se oglasi povodom priča o dugovanjima koja navodno ima.

- Non-stop ljudi hoće da mi nakače probleme i skandale na vrat, a ja sam se umorio od demantovanja. Poslednji u nizu bio je onaj za dugovanja. Nikada nisam uzimao unapred novac za neku tezgu. I da se desilo, kao što pričaju, da sam uzeo novac unapred i da se nisam pojavio, vratio bih odmah sutradan. Pare uvek dobijem kad se tezga završim... - kazao je Darko Lazić, pa otkrio da ne može da dođe do imena čoveka koji mu zagorčava život.

Pink printskrin

 

- Imao sam zdravstvenih problema kad se nisam pojavio na nastupu, a ne znam ko je čovek koji mi smešta. Pošaljite ga slobodno kod mene, pa ćemo da vidimo šta se dešava. Iza mene stoji ozbiljna firma, mi smo profesionalci i ne dopuštamo da se takve stvari dešavaju - dodaje nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Pink printskrin

 

On je, inače, nedavno otkrio da se rešio velikog poroka, koji mu je jako dugo pravio probleme.

- Što se kockanja tiče, taj porok više nemam. Ranije sam znao noć da provedem u kazinu i prokockam stan! Pričam o periodu kad sam bio mnogo mlađi i kada sam bio navučen - istakao je Darko.

- Nisam morao na profesionalno odvikavanje, ali dugo mi je trebalo da shvatim da to tera u propast. Teško je to odjednom preseći, treba da budeš baš karakter za te stvari. Mogao si da izgubiš, pa tek onda da shvatiš da može da se živi i bez kocke - naveo je tad.

SEVERINU HOĆE DA ZABRANE NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI? Pevačica obećala gostovanje, pa ispalila, ovo su svi detalji

Komentari (0)

Loading