ISPUNJENA SAM I VOLIM Snežana Babić Sneki progovorila o privatnom životu
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Snežana Babić Sneki godinama slovi za javnu ličnost naše estradne scene kojoj godine ne mogu ništa. Privatni život ljubomorno čuva od očiju javnost, a mnoge intrigira koja je tajna pevačicinog izgleda ali i kakav joj je ljubavni život.

Naime, Sneki se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa i odgovarala na mnoga pitanja koja zanimaju naciju.

Folk pevačica je dobila pohvale na račun svog izgleda pa se dotakla estetskuh operacija, kojima se kako je rekla nikada nije podrvgla. 

ISPUNJENA SAM I VOLIM Snežana Babić Sneki progovorila o privatnom životu

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sve zavisi od genetike, u mom slučaju bi mogla da počnem za jedno godinu dana. Ja imam dobru genetiku i ništa nisam bockala, ali može da se počne. Ne volim da svi ličimo jedni na druge, moramo da zadržimo našu mimiku, pogled,smejuljice koje su normalne. U suštini sve što može jednu ženu da osveži to podržavam. Bitku sa godinama niko nikada nije dobio niti će dobiti, možete šta god da operišete ali ono unutra se vidi na licu i to mora da se radi veoma pažljivo i umereno - rekla je Sneki.

ISPUNJENA SAM I VOLIM Snežana Babić Sneki progovorila o privatnom životu

Printscreen

 

Ljubomorno čuva privatni život i partnera od javnosti, svi su se oduvek pitali ko greje krevet Sneki Babić. Retko kada je pričala na ovu temu, ali se ovom prilikom odvažila i progovorila o emotivnom statusu. 

- Ispunjena sam u smislu pozitivne ljubavi i pametne, sve morate sa merom raditi zamislite kada bih ja sada poludela. Ispunjena sam i volim. Sve sam u životu stekla sama potpuno svojim radom i dalje kroz život idem potpuno sama, to sa partnerstvom i ljubavlju nema veze kod mene. Jedino što u ljubavi ne bih oprostila je nepravda, neki vid odavanja tajni - rekla je Sneki prisutnim medijima

Na pitanje da li je partner mlađi od nje i kolika je razlika do koje bi išla Sneki se zagonetno nasmejala i otkrila. 

- Nisam sa mlađim muškarcem, stariji je i izgleda mlađe. 

SVE ME ZANIMA, SVE MORAM DA ČUJEM Barbara Bobak iskreno o vezi sa Darkom Lazićem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading