NOVOGODIŠNJA ŽELJA NATAŠE BEKVALAC: Boga molim da više nikada nemam ni dečka ni muža (VIDEO)
Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac važi za jednu od najduhovitijih pevačica, ali za razliku od svojih kolega, lepa Nata se najčešće šali na svoj račun. Ovih dana, Bekvalčeva sumira utiske godine na izmaku, a kako je priznala, jedina želja joj je da se više nikada ne zaljubi.

- Nedavno sam se šalila sa svojim prijateljima i sklopila sam ruke, kleknula na kolena, i kao luda žena, izgovorila: Bože, molim te da više nikada nemam ni dečka ni muža - rekla je kroz smeh pevačica i dodala da će ostaviti iza sebe sve ružno što se dogodilo u godini na izmaku.

Foto: ATA Images

 

- Iza sebe ostavljam prošlost, ali ja imam sreću da su moja sećanja dosta kratka. Nemam puno toga da izbrišem iz svog života, a naučila sam i da se zaštitim od stresa tako što brzo zaboravljam ružne stvari - rekla je pevačica i otkrila da sebi odavno nije dozvolila da je preplave negativne emocije.

- Ne mogu da imam loš dan, jedino što može da mi se desi jeste loš trenutak. Kada pogledam unazad 15 godina, moj život je bio prepun izazova, ali ušla sam u formu i te stresove prevazilazim na brz način. Dugo i mukotrpno radim na sebi, praktikujem jogu, reiki i uvek vršljam po svojoj duši. Retko šta može danas da me ošteti, a pre nekoliko dana doživela sam najteži momenat otrežnjenja, koji je ujedno bio i najlepši trenutak. Da to nisam osetila, ne bih verovala da je to moguće - kaže pevačica.

Alo!/Masanori Jošida

 

Da je majčinstvo nešto na šta je najponosnija, Nataša često ističe, ali u svom stilu često se našali i na temu odnosa između njenih ćerki.

- Hana i Katja me podsećaju na odnos koji imam sa svojim sestrama, sa tom razlikom što se njih dve svađaju mnogo više od nas. Nekada Hani ne umem da objasnim da ona ima 16 godina, a Katja četiri i po jer se svađaju kao da su vršnjakinje - rekla je pevačica na kraju razgovora za Alo!.

Imam lep odnos sa Anom

Otkako je snimila duet sa Rastom „Iz daleka“ mnogi su spekulisali da joj Ana Nikolić to nikada nije oprostila, ali i da je nedavni nastup koji je imala sa reperom u Parizu bio pravi povod za žestoki javni sukob bivših supružnika.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

 

- Mogu da kažem da je to teška izmišljotina i da njihov sukob nema veze sa mnom. Nezahvalno mi je da govorim o drugim ljudima i njihovim odnosima, pogotovo što nikada nisam bila u njihovim cipelama, niti sam nosila teret koji oni nose. Moj odnos sa Anom je lep, nismo se dugo čule ni videle, ali mislim da ništa ne može da poremeti to što nas dve imamo - rekla je pevačica.

Konobarisala za bolesnu decu

Da je humanost vrednost kojom se vodi, Nataša Bekvalac još jednom je pokazala kada je u sklopu dobrotvorne akcije konobarisala u gej klubu kako bi sakupila novac za devojčicu (9) i dečaka (8), koji na jugu Srbije žive sa HIV-om, u teškoj finansijskoj situaciji, bez majke koja im je preminula od posledica AIDS-a. Nataša se družila sa svojim obožavaocima, u šanku im služila i prodavala piće, a pravi haos nastao je kada se sa svojom sestrom i saradnicom popela na šank i zaplesala!

SVE ME ZANIMA, SVE MORAM DA ČUJEM Barbara Bobak iskreno o vezi sa Darkom Lazićem

 

Komentari (1)

Loading