SVERENINOG SINA GLEDAM KAO UNUKA Keba za Alo! o Igoru Kojiću, Milanu Popoviću i bivšoj snajki
Foto: Alo/ilustracija

Dragan Kojić Keba našao se u centru skandala nakon što ga je bivša snajka Severina Vučković nekoliko puta prozvala na društvenim mrežama, ali i zbog bliskog odnosa koji kao porodica imaju sa njenim prvim suprugom, Milanom Popovićem.  

Iako nije bio raspoložen da preterano komentariše druženje svog sina Igora sa „kraljem bakra“ protiv kog su godinama porodično vodili medijski rat, kratko je poručio da ne vidi ništa loše u tome.   

- Ne sećam da su njih dovojica ikad bili u svađi. Suvišna je reč pomirenje. Igor i Milan su u svojim intervjuima sve objasnili. Svaka moja reč je suvišna. O Severini nemam šta da kažem, ne sećam se njenih napada na mene i nema zle krvi - rekao je pevač, a potom istakao da i dalje neguje odnos sa sinom bivše snajke.   

SVERENINOG SINA GLEDAM KAO UNUKA Keba za Alo! o Igoru Kojiću, Milanu Popoviću i bivšoj snajki

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 - Malog Aleksandra volim kao da mi je unuk. Daće bog da mi se ostvari želja da dobijem i svoje unuče, ali ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je prema Aleksandru. To dete će zauvek biti u mom srcu i to se neće promeniti dok sam živ. Ne postoji kantar koji može da izmeri moju ljubav prema njemu. Viđam ga povremeno, kada god se ukaže prilika i zaista mi je puno srce dok ga gledam kako izrasta u momčinu - zaključio je Keba za Alo!

"DA JE BIO IDEALAN NE BIH GA OSTAVILA" Tamara Đurić prvi put o hapšenju Kačarevića: Biću svedok na sudu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading