BRUTALNO ISKRENA Barbara Bobak bez dlake na jeziku: Kolege su mi zabadale nož u leđa (VIDEO)
Foto: ATA Images

Otkako je raskinula vezu s kolegom Darkom Lazićem, Barbari Bobak kao da je sve krenulo u životu. Ovih dana Barbara je snimila spot za novu pesmu i traženija je nego ikada.

U razgovoru za Alo! Bobakova je istakla da joj je trebalo mnogo truda da se navikne na pravila igre na srpskoj estradi, a otkrila je i zbog čega je morala da potraži pomoć psihijatra.

Foto: ATA Images

 

- Dobro se nosim s estradom, redovno idem u teretanu, na časove plesa, idem i kod psihoterapeuta. Ne mogu da se žalim, psihički nekada bude teško, ali fizički dobro izdržavam napor. Moj život je bio sasvim običan, ali kada sam ušla u celu ovu priču, sve se previše brzo desilo. Previše sujete, noževa u leđa i gluposti, a to su stvari s kojima nisam navikla da se nosim. Tada sam morala da potražim stručnu pomoć jer u okruženju nemam nikoga ko bi mogao da mi posavetuje - kaže Barbara na početku razgovora za Alo!. Iako se opekla u vezi s Lazićem, i dalje veruje u ljubav. Međutim, kako kaže, zasad nijedan kolega nije ukrao njeno srce.

Ceo intervju sa Barbarom pogledajte u video prilogu iznad teksta.

- Ne gledam momke kroz to čime se bave, ali na našoj sceni nema nijednog pevača koji me privlači. S kolegama imam maksimalno korektan pristup tako da stvarno nisam doživela tu neprijatnost - rekla je Barbara.

UTAKMICA KOJA SE PAMTI Lepa Brena zaradila crveni karton, a evo kako se Zorica Brunclik snašla

Komentari (0)

Loading