LJUDI U ŠOKU Nataša Šavija od sajta za odrasle zaradila za stan, evo kako izgleda njen dom (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Starletu Natašu Šaviju domaća publika je upoznala u rijalitiju Parovi, nakon čega se nije, poput većine koleginica zadržala u ovom formatu. Bavila se pevanjem, reklamiranjem prozvoda na Instagramu, nakon čega se odlučila na otvaranje naloga na sajtu za odrasle gde prodaje svoje intimne fotografije.

Printscreen

 

 Nataša je nedugo nakon otvaranja profila na kojem joj pretplatnici uplaćuju određenu svotu novca kako bi gledali njene objave, potražila pomoć na Instagramu i pitala pratioce da li znaju za neki plac na prodaju u Novom Sadu na kojem bi mogla da izgradi kuću.

Godinu dana kasnije, Šavija je otvorila vrata svog doma na Instagramu i u seriji storija pokazala kako joj izgledaju dnevna i spavaća soba, ali i garderober iza kojeg se nalazi soba za goste, koju je ona u opisu fotografije na društvenoj mreži nazvala "sobom za zarobljenike".

 

Šavija je otkrila da su u toku završni radovi, kao i da za dve nedelje stiže i nameštaj, te su komentari pljuštali.

Foto: Printscreen/instagram

 

"Da li je moguće čime se ona hvali, zarađuje pare od prodaje golih fotografija", "Soba za zarobljenike, šta je ovo?", "Od prodaje intimnih fotki je izgradila kuću, dokle je došao ovaj svet", bili su samo neki od njih.

SRAMOTA Nada Topčagić tražila 2.000 evra i kotao kako bi se pojavila u emisiji, voditelj otkrio detalje

Komentari (0)

Loading