"RIZIKOVAO SAM ŽIVOT ZBOG TOG SNIMKA" WaiWaj za Alo! otkrio šta je najluđe što je uradio kako bi dobio klikove na TikToku (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najpopularnijih influensera mlađe generacije Andrija Milojević, poznatiji kao Wajwai, ne krije da uživa u svakom trenutku svoje popularnosti i da mu sve to prija. U razgovoru za Alo! on je otkrio sa kakvim strahovima se susreo zarad viralnosti svojih videa, ali se prisetio i nudli u kojima se kupao, kao i to šta je uradio sa njima, kada je završio snimanje.

-Nisam gejmer, ali volim da igram igrice sa damama, to je prava igrica. Voleo sam da gledam druge ljude kako igraju igrice, ja se nisam previše upustio u to. Nikada mi ne smetaju deca koja me vole, volim kada neko svoje vreme meni pruži. To je nešto što ne može da se vrati, vreme je najlepša stvar koju nekome možeš pružiti. Novac je prolazan- rekao je on i otkrio šta je najluđe šta je uradio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

-Za video u kojem skačem iz aviona sam rekao "Bože, jel moguće da sam to uradio?". Rizikovao sam svoj život zbog snimka za TikTok. Odlučio sam to u roku od jednog dana.

"ONA MI JE JEDINI PRIJATELJ NA ESTRADI" Seka Aleksić otkrila sa kim će deliti binu: Biće potpuno ludilo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading