IZVLAČIO SAM ĆERKU I ŽENU IZ AUTOMOBILA Nakon teške saobraćajke, bivša Zvezda Granda se oglasila, Mustafa otkrio detalje udesa
Printscreen

Pevač Mustafa Omerika, kojem su pre devet godina kada se pojavio u Zvezdama Granda govorili da je zvezda rođena, doživeo je pre dva dana saobraćajnu nesreću kod Mostara. U kolima kojim je upravljao pevač bili su i njegova supruga i ćerka.

Kako su preneli bosanski mediji preneli su i informaciju da je zadobio lakše telesne povrede, ali i da je i izgubio svest.

- Imao sam saobraćajnu nesreću. Hteo bih da razjasnim neke stvari vezane za to kako neki portali pišu da sam izgubio svest. Nije tačno, jer se na snimku nadzorne kamere vidi kako izvlačim ćerku i suprugu iz auta. Crveni polo mi je presekao put, tačnije oduzeo prvenstvo prolaza, na mestu gde je apsolutno morao da se zaustavi. Tu je raskrsnica označena, lepo osvetljena i ni na jedan način nisam kriv i ne bih voleo da se moje ime spominje u pogrešnim kontekstima, tipa nesavesnih vozača i slično- rekao je za expresswba pevač.

"ONA MI JE JEDINI PRIJATELJ NA ESTRADI" Seka Aleksić otkrila sa kim će deliti binu: Biće potpuno ludilo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading