"ČULA SAM GLAS KOJI MI GOVORI DA ODEM NA PREGLED" Ćana o borbi sa karcinomom, evo kako je saznala za opaku bolest
Printscreen

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana nedavno je otvoreno govorila o borbi sa karcinomom dojke.

Kako je otkrila, Ćanu je čista intuicija naterala da ode na pregled. Pevačica, kojoj nije prvi put da govori o bolesti, kaže i da nikakve genetske predispozicije nije imala za ovu opaku bolest.

- Spremala se za godišnji odmor i kao da sam čula neki eho koji mi je govorio: 'Idi i uradi mamografiju'. Ništa pre toga nisam napipala. Tumor se inače nalazio na skrovitom mestu, ispod, a imala sam velike grudi i bilo bi nemoguće ga napipati i da sam probala - priča pevačica i dodaje da čvrsto veruje u intuiciju, da kad god je imala neki osećaj, uvek ga je poslušala.

Jedna rečenica bila je dovoljna da pevačicu ohrabri da se nosi sa teškom bolešću.

Printscreen

 

- Kada je krenula da me pregleda, ja je gledam u lice i u jednom trenutku vidim da je slegla ramenima. Kaže: 'Evo ga! Pogledaj i prekrsti se, na vreme si došla.' I ta rečenica me je nosila kroz i operativni i postoperativni period - priča pevačica o snazi i volji za borbom koje joj je ulila ova doktorkina rečenica.

- Božjom milošću sam se na vreme obratila lekaru. Svi su me hrabrili, a i samu sebe sam ubedila da će sve biti u redu. Drugi problem koji sam imala jeste stafilokok koji sam dva meseca pokušavala da izbacim, ali nijedan lek nije mogao da pomogne. Na kraju sam morala na operaciju, da se bakterija iščisti iz organizma - ispričala je Ćana za RTS.

I dan danas joj odzvanjaju reči lekara.

- I danas mi odzvanjaju reči lekara kada su me probudili nakon operacije: 'Dušo, ti si od danas zdrav čovek' - rekla je Ćana na RTS-u svojevremeno.

TRANSFORMACIJA Marija Veljković promenila lični opis, javnost uverena da su u pitanju plastične operacije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading