ONE SU LUMPOVALE UZ NJIHOVE HITOVE Collapse bend odbojkašice obasipao poklonama i cvećem (FOTO/VIDEO)
Foto: privatna arhiva

Poslednjih meseci Collapse bend napravio je zavidne rezultate na muzičkom tržištu, kako sa novim pesmama i spotovima, tako i sa krcatim nastupima. Javnosti su poznati kao muzičari bez greške, momci koji prave ludačku atmosferu i dobri frajeri, a malo ko zna da su veliki humanitarci.

Foto: privatna arhiva

 

Za razliku od mnogi, oni tu svoju stranu ne prikazuju jer uvek u tajnosti pomažu onima kojima je pomoć neophodna. Međutim, ovog puta su na insistiranje mnogih to obelodanili.

Foto: privatna arhiva

 

Naime, muzičari su nedavno posetili odbojkaški klub u Kalesiji, gde su mlade sportistkinje obradovalo cvećem i poklonima. Pored toga, nekoliko sati su pričali sa njima, da bi zatim i zasvirali svoje najveće hitove "Oglasi", "Šeherzado" i druge. Ne samo da su odbojkašicama izmamili osmeh na lice, već je malo falilo da mnoge i zaplaču od sreće.

- Zadovoljstvo je uvek biti sa ljudima koji vas vole i slušaju vaše pesme. Kad god smo u mogućnosti, slobodno vreme uvek provedemo sa našom publikom. Zbog tempa našeg posla ne stižemo toliko često da priuštimo taj užitak, ali kad možemo tu smo. Prebukirani smo zaista, ali uživamo. Na svirkama se dajemo maksimalno, a to se i oseti - rekli su članovi ovog popularnog bosanskohercegovačkog sastava.

Foto: privatna arhiva

 

S druge strane, Collapse bend tek kreće u napad. Iako su nedavno objavili pesmu "Oglasi" Baneta Opačića, koja je već na prvo slušanje postala hit, oni pripremaju još dve koje potpisuje Dejan Kostić.

PROŠETALA SANDALE OD 1.200 EVRA Snežana Borjan bodri Orlove, pogledajte njen stajling

Komentari (0)

Loading