PROŠETALA STAJLING OD 200.000 Anastasija Ražnatović brutalna, samo šešir na njoj košta 970 evra
Foto: privatna arhiva

Pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana je doputovala u Katar kako bi pružila poršku i bodrila našu fudbalsku reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a posebno svog izabranika, Nemanju Gudelja.

Međutim, između utakmica, Anastasija provodi vreme uživajući u toplim danima i čarima Dohe i to u skupocenim novim krpicama.

 

 

Poznato je da mlada pevačica prati, ali i postavlja modne trendnove, kao i da za svoju odeću ne žali novac.

Naime, letnja haljina sa prorezima koju je nosila u Dohi dok je šetala pustinjom privukla je veliku pažnju, a cena iste, prema podacima sa jedne Instagram stranice, iznosi 240 evra.

Kupaći kostim koji je nosila ispod haljine košta 220 evra, šešir poznatog skupocenog brenda 970 evra, a luksuzne naočare za sunce od 125 evra.

Foto: privatna arhiva

 

Kad se sve sumira, Anastasija je samo za ovaj stajling dala 1.557 evra, što je nešto manje od 200.000 dinara za jednu šetnju u pustinji i nekoliko fotografija.

Podsetimo, Anastasija je istakla da danas dobro zarađuje, te da sebi može da priušti brojne modne komade, ali da isto tako ume i da uštedi, te kupuje na sniženju.

- Nekad štedim, a nekad kad mi dođe umem da potrošim, ali to i zaradim. Tako da me baš briga - kazala je Anastasija jednom prilikom u izjavi za medije.

IDEMO SRBIJA DO POBEDE! Jovana i Željko Joksimović verni navijači 

Komentari (1)

Loading
Aca

28.11.2022 11:52

Eto baš lepo,a ja sam kupio deci paštetu za doručak i jogurt?