SVEĆE, BALONI U OBLIKU SRCA I BUKETI CVEĆA Đorđe Đoković priredio romantično iznenađenje za Sašku, a evo šta je povod (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Iako se trude da ne pokazuju previše svoj život na društvenim mrežama, Saška je rešila da na svom Instagram profilu podeli fotografije na kojima se vidi da joj je suprug priredio veliko iznenađenje.

Oni su zajedno skoro dve godine, pa je on tim povodom rešio da iznenadi svoju lepšu polovinu.

TV PRVA/PRITNSCEEN

 

Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i belih ruža, a svuda okolo su bile upaljenje ukrasne sveće, kao i baloni u obliku srca.

Sašku je sve to raznežilo, te je u opisu stavila “Moj Đole #23”. Među poklonima se našla i ukrasna boca sa porukom, čiji sadržaj nije htela da otkriva svojim pratiocima, kao i makete zvezde na nebu sa njenim imenom.

TV PRVA/PRITNSCEEN

 

Podsetimo, o njihovom gala venčanju se i te kako pričalo u javnosti. Na svadbi u Crnoj Gori su svi prisutni mogli da uživaju u numerama Milice Pavlović, Aleksandre Prijović, kao i Sergeja Ćetkovića i Saše Kovačevića.

Inače, porodica Đoković iskeširala je 95.000 evra za venčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice Saške Veselinov. Oni su svadbu pravili u dve države - u Srbiji i Crnoj Gori.

SLUŠAM MILANOVE SAVETE Rada Manojlović otkrila koliko je bliska sa bivšim dečkom

Komentari (0)

Loading