UČIMO IH DA NE ROBUJU MATERIJALNIM STVARIMA Evo kako su Saša i Nikolina Kapor proslavili ćerkicin treći rođendan, bajkovita dekoracija (FOTO)
Foto: ATA Images

Kruna ljubavi Nikoline Kovač i Saše Kapora koja traje preko jedne decenije su njihovi naslednici, sin Niklaj i ćerkica Nikoleta koja je proslavila svoj treći rođendan. Baš onako kako dolikuje maminoj i tatinoj princeci, ponosni roditelji priredili su joj pravu bajku.

Dekoracija kao iz snova u kojoj preovladavaju roze tonovi, veliki baloni i torta po želji mezimice samo su deo iznenađenja za malu Nikoletu. Nikolina je sa ponosom na društvenim mrežama pokazala deo atmosfere iz njihovog porodičnog doma.

-Spremili smo joj Pepa tortu i sve što je vezano za Pepicu. Sada smo u tom uzrastu i fazonu, ali generalno učimo decu da ne robuju materijalnim stvarima. Međusobni zagrljaji su naše najveće blago! Nekako samo da smo zdravi i da smo zajedno, to je najvažnije- poručila je emotivna pevačica za Grand.

Nakon slavlja u kome su uživali porodično usledila je i novogodišnja dekoracija doma u kojoj je naslednica definitivno uživala.

-Moja divna devočice, moja mala loknice, volim te odavde do beskraja, ljubavi moja čarobna- napisala je Nikolina an svom Instagram profilu nakon čega je usledila lavina čestitki i lepoih želja.

SLUŠAM MILANOVE SAVETE Rada Manojlović otkrila koliko je bliska sa bivšim dečkom

Komentari (0)

Loading