GORI U MREŽASTIM ČARAPAMA Emina Jahović podigla nogu u provokativnoj kombinaciji, napravila potpunu pometnju! (FOTO)
Printscreen/ Instagram

Pevačica Emina Jahović slovi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a redovno sa svojim pratiocima deli svoje fotografije na kojima izgleda savršeno i negovano.

Iako je prošla kroz težak period u životu, kada su krenuli turbulentni događaji nakon razvoda od Mustafe Sandal, pevačica nije dozvolila da joj sve to utiče na fizički izgled, tako da i sada pleni elegancijom i harizmom, tako da je poslednjim izdanjem oduševila javnost i prikupila bezbroj lajkova i pozitivnih komentara.

Pevačica je pozirala u crnoj kombinaciji sa dubokim prorezom, a tom prilikom njene vitke noge su došle do izražaja, a crvenim čizmama je dodatno doprinela stajlingu.

GORI U MREŽASTIM ČARAPAMA Emina Jahović podigla nogu u provokativnoj kombinaciji, napravila potpunu pometnju! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

"Lepota", "Najlepša pevačica na estradi", "Savršena si", "Najbolje noge na domaćoj javnoj sceni", samo su neki od mnogobrojnih komplimenata koje je pevačica dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsetimo, pevačica se iselila iz porodične kuće gde je živela sa bivšim suprugom. Ipak, prešla je u manji stan koji je uredila po svom ukusu. Emina već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg pogled gleda na Bosfor. Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom u čistom luksuzu.

BAŠKARI SE U LUKSUZU Nećete verovati u kakvom RASKOŠU ćerka Željka Mitrović boravi sa verenikom! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading