CECIN BIVŠI SMUVAO BIVŠU DEVOJKU REPERA! Otkrivamo ko je Bogdanova nova izabranica, Darija je pre Srejovića ljubila Ša, reper je hteo da je ženi!
Facebook

Bojan Srejović javnosti je postao poznat nakon veze sa najvećom balkanskom zvezdom, Svetlanom Cecom Ražnatović, a nakon raskida sa njom povezivan je sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom rijaliti učesnicom. 

Iako se o njegovom emotivnom statusu malo zna, kako Alo! saznaje, on je već neko vreme u srećnoj vezi sa bivšom devojkom Nenada Aleksića Ša, Darijom. 

Facebook

 

-Bogdan i Darija su se upoznali preko posla, oboje se kreću u istom društvu i vole noćni život. Brzo su se dopali jedno drugom i, za sada, uživaju u vezi. Često ih viđaju zajedno po gradu, u šetnjama i restoranima, ne kriju svoju romansu- započeo je naš izvor, i otkrio da je pre Srejovića, Darija svojevremeno ljubila poznatog repera.

Facebook

 

-Darija je nekoliko godina bila u vezi sa Nenadom Aleksićem. Ona ga je čekala kada je bio učesnik "Farme", a raskinuli su jer ona nije želela da se uda za njega. Nakon njegovog učešća u Zadruzi oni su obnovili kontakt, ali nikada među njima nije bilo ništa više od toga- objašnjavao je za Alo! izvor koji je želeo da ostane anoniman.

U prilog ovome govore i fotografije koje Darija objavljuje na svom profilu, a na kojima pozira sa Bogdanom.

PREKINULA TIŠINU Ana Bekuta prvi put nakon smrti Milutina Mrkonjića: Sve mi je teže!

Komentari (3)

Loading
Aleksandra

26.11.2022 18:20

Ovi bivsi se Sire brate ko zarazna bolest.Lako su prelazni.

ja

26.11.2022 19:22

To po Beogradu sjasi jedan poznati uzjase odmah drugi nema biranja.