OŽENJEN SAM ČOVEK, IMAM DETE I JEDNO NA PUTU... Veljko Ražnatović nikada iskrenije o braku, porodici i sportu
Printsc Pink

U novoj epizodi "Ceca show" koji se emituje u petak, 25. novembra na Blic televiziji (MTS kanal 115) Veljko Ražnatović govori o svojoj bokserskoj karijeri.

Iako dosta vremena mora da provede na treninzima, Veljko ističe da za to njega nije odricanje jer mu je fokus na porodici i karijeri.

-Celokupan moj život je posvećen boksu. Nije mi to odricanje, već neko vreme živim bez distrakcija koje sam vremenom i sam zamrzeo. Živim miran život i to mi odgovara. Ja sam oženjen čovek, imam dete, još jedno dete na putu, šta ja ima da tražim u gradu - iskreno je rekao Veljko.

Ceca ne krije koliko je ponosna na svog sina Veljka, šampiona Srbije u boksu.

- Za mene kao majku svaka njegova pobeda veliki uspeh, ja to sve emotivno doživljavam. Stoprocentno verujem u njega, to će tako biti zauvek. Što se tiče njegove poslednje pobede, na proglašenju sam krenula da plačem. Biti šampion Srbije je ogromna stvar, znam koliko je ponosan na sebe - ispričala je Ceca.

Veljko ističe i da planira još veći uspeh kada je bokserska karijera u pitanju.

- Sad osećam još veću odgovornost da budem još uspešniji. Ima većih zalogaja, ali jako sam ponosan. Uvek sam se osećao da sam najbolji u državi, a ova nagrada je i dokaz toga - kaže Veljko.Otkriva i zbog čega su on i Bogdana za svog drugog sina izabrali ime Krstan.

-Bogdana i ja nismo krili da planiramo drugo dete, to je bilo očekivano. Ime Krstan je izabrano zbog srpstva i pravoslavlja - ispričao je Veljko.

STIŽU RODE Bivši fudbaler i pevačica uskoro dobijaju sina, sportisti je ovo peto dete, a evo šta kaže o roditeljstvu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sada

02.12.2022 17:00

Posle se cude sto svi napustaju srbiju.