ISPLIVALI SVI DETALJI Dara Bubamara kažnjena na aerodromu zbog lažnih kofera?
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Dara Bubamara godinam se hvali bogatsvom i kako dobro zarađuje, a mnogima je bilo čudno kada je pevačica zaustavljena na aerodromu jedne godine zbog lažnih Luj Viton kofera.

Naime, te 2012. Dara je navodno iskeširala 5.000 švajcarskih franaka na ciriškom aerodromu kako bi platila kaznu zbog posedovanja kopija kofera marke „Luj Viton“.

ISPLIVALI SVI DETALJI Dara Bubamara kažnjena na aerodromu zbog lažnih kofera?

Foto: Printscreen/instagram

 

- Vukla je dva kofera kad joj je u aerodromskoj zgradi prišlo nekoliko ljudi sa službenim legitimacijama - otkrio je tada izvor Kurira koji se našao na licu mesta, i dodao:

- Dara je u prvi mah bila zbunjena, spustila je putne torbe i, shvativši šta joj govore, pocrvenela kao bulka. Oko nje su se ubrzo okupili znatiželjnici, pa se pomerila u stranu. Otvorila je oba kofera i ubrzo počela da prebacuje stvari u najlon kese, a koferi su zaplenjeni pošto je odmah ustanovljeno da su kopije. Dara je zbog toga morala da plati kaznu od pet hiljada franaka, ali blam i podsmeh prisutnih mnogo su gora kazna od novčane - dodao je izvor tada i opisao šta se potom dogodilo:

ISPLIVALI SVI DETALJI Dara Bubamara kažnjena na aerodromu zbog lažnih kofera?

Printscreen

 

- Pevačica je potom s kesama u rukama napustila „mesto zločina“, dok su falš koferi ostali u rukama inspektora iz „Luj Vitona“. Ovo se desilo zato što su čelnici čuvenog brenda još nekoliko godina pre tog trenutka obznanili da će sve one koje primete da imaju lažnjake s njihovim znakom hapsiti ili novčano kažnjavati - zaključio je tada izvor.

Dara je tada novinarima spustila slušalicu kada su joj postavili pitanje u vezi sa ovim događajem, a kasnije je ipak tvrdila da nije imala lažne „Luj viton“ kofere i da nije zbog toga je platila kaznu.

- Poslednjih deset godina ulažem u karijeru, pa sve trošim na torbice. Ponekad pomislim i da sam bolesna koliko ih imam. Ne mogu da verujem da se naši pevači ne bune kada se napiše tako nešto. Oni misle da je to marketing. Kakav marketing? Meni ne treba loša reklama - rekla je svojevremeno Dara Bubamara.

A VEČERAS, IGRAMO LI? Emina Jahović svojom objavom poslala snažnu poruku 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading