NEPREPOZNATLJIVA Ovakvu Anu Bekutu još niste videli (FOTO)
Ataimages

Izgled Ane Bekute je tokom karijere duge 37 godina, podlegao brojnim promenama, ali ipak pevačica je svaki umela da iznese na svoj način.

Naime, ako se nešto Ani Bekuti ne može osporiti jeste da je uvek pratila modne trendove.

Ataimages

 

Ako su u modi bile paž stilizacije kose, hvatala se u koštac s njima, minival je takođe nosila, a na osnovu jedne stare fotografije osvanule na jednom Tviter profilu mogli smo da se uverimo da je Ana volela i na kratko da se ošiša.

Slika na kojoj je upravo frizura Ane Bekute dospela u prvi plan kruži medijima, a mišljenja su podeljena te ima i onih koji ovaj smeli potez pevačice podržavaju i hvale, dok pojedini tvrde da je na fotografiji bila izuzetno mlada, te da bi joj šta god da je uradila sa kosom lepo stajalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Frizura Ane Bekute doživela je transformaciju još jednom ove godine, kada je pevačica pred početak takmičenja "Zvezde Granda" ofarbala kosu u crveno. Za mnoge je to bilo iznenađenje, najviše su se šokirali oni mlađi, jer ne znaju da je Bekuta tokom karijere već pomenutu nijansu nosila i da se na ovaj potez odlučila jer zna da će joj stajati, što se pokazalo istinitim.

ANASTASIJA STIGLA U KATAR Došla da podrži Gudelja, a njen stajling oduzima dah

Komentari (0)

Loading