UŽIVA U LUKS HOTELU Milica Pavlović za noćenje dala 1.000 €
Kristijana Ćaćić

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović održaće večeras koncert u Dubaiju, gde boravi već nekoliko dana, smeštena u jednom od najluksuznijih hotela na svetu.

Milica je smeštena u čuvenoj Duabi Marini, a gde noćenje košta paprenih 1.000 evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pavlovićeva je za samo četiri dana koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora za smeštaj samo iskeširala više od 4.000 evra.

Uzimajući u obzira da nije žalila para, te da je sebi priuštila potpuni luskuz, Milica je za dodatne detalje, odnosno pun pansion doplatila još 1.000 evra, što znači da je za samo četiri dana "pukla" samo 5.000 evra na smeštaj u Emiratima.

Pavlovićeva je tokom leta, za dva i po meseca, imala više od 70 nastupa, a taj tempo se nastavio i od oktobra, te će, trenutke u Dubaiju iskoristiti i za odmor i uživanje sa prijateljima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, luksuzni hotel se sastoji od dve kule od 77 spratova povezane nebeskim mostom i poseduje predivni bazen na krovu, koji se nalazi skoro 294 metra iznad mora i nudi neverovatnu panoramu na najluksuzniji deo Dubaija.

Ono što je posebno zanimljivo u hotelu u kojem je odsela Milica gostovale su mnoge svetske face kao što su Riki Martin i mnogi drugi.

PEVAČICA IMA NOVOG DEČKA? Oglasila se Maja Nikolić i otkrila ko joj je ukrao srce

Komentari (1)

Loading
Vera

24.11.2022 12:45

Svakog dana u svakom pogledu sve više laže.