OSTAVLJAJU JOJ MISTERIOZNE ZAMOTULJKE Dara Bubamara u strahu od crne magije
Foto: Printscreen/instagram

Iako u javnosti deluje da je opuštena i da na privatnom planu nema nikakvih problema, Dara Bubamara već neko vreme živi u strahu od toga da neko hoće da joj naudi, i to pomoću crne magije.

Kako se požalila jednoj prijateljici, ona već neko vreme ispod svog luksuznog automobila nalazi čudne zamotuljke, koje joj postavlja nepoznata osoba.

PaparazzoLov

 

- Iako deluje da je Dara stalno nasmejana, ona je privatno već neko vreme u strahu. Već nekoliko puta je ispod svog auta, kod točkova, pronašla čudne bele zamotuljke. Sigurna je da tu nisu čista posla i da joj neko nešto baje. Dara je vernica, ali se plaši crne magije. Zna da je mnogima zbog svog uspeha trn u oku, ali joj nije jasno zbog čega se neko bavi tim stvarima kako bi joj naudio. Sumnja i na neke komšije, kojima smeta njeno parkiranje ispred zgrade, ali se sada baš nameračila da otkrije ko joj to stavlja bele zamotuljke ispod auta. Kad bude saznala, ta osoba se neće dobro provesti. To je sigurno - završava izvor za Kurir upućen u celu priču.

Printscreen

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pevačici dešavaju slične stvari, pa je tako, pre nekoliko godina, sličan zamotuljak videla i kad je davala intervju za jednu televiziju.

- Fuj. Vradžbina neka! - rekla je svojevremeno pevačica, šutirajući nogama misteriozni zamotuljak.

TVRDI DA PIŠEKOVA UZIMA DROGU Nikolina tužila Bornu za klevetu, ovo su svi detalji

Komentari (0)

Loading