OTPUTOVALA U DUBAI, PA PRIZNALA Milica Pavlović otkrila detalje odnosa sa fudbalerima, pa izdvojila jednog
Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Milica Pavlović otputovala je u Dubai gde će u sredu, 23. novmebra, održati mini koncert i biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji.

S obzirom na to da je kapacitet u Kataru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde.

- Najiskrenije željna sam sunca, a pogotovu kad je ovde ovako loše vreme. Toliko sam puna neke pozitivne energije i jedva čekam da gledam prvo utkamicu 24. novmebra, a i svakako ono zbog čega i idemo da napravimo jednu fenomelanu uvertiru, razveselimo naš narod. Negde smo navikli, takva smo nacija da uz pesmu i igru sve lakše podnesemo i bude nam bolje u životu. To je ustvari nastup u saradnji sa Savezom, Telekomom i našom državom naravno, tako da smo moje kolege i ja tu da sve podržimo. Biće puno to sam sigurna, to se očekuje od našeg naroda, ali nije to koncert kao koncert solistički, već kao podrška jedna - kaže Milica za Telegraf.

Foto: Alo.rs

 

Strastveni je navijač, a kako kaže, kada prati utakmice zna i da popije, ali i da opsuje.

- Znam pomalo da psujem, pijem, lakše podnosim kada pijem. Pa bolje to, nego tablete (smeh). Pratim na društvenim mrežama šta sve pišu dok traje utakmica. Znam i kad se iznerviram da odem, i da me nema po 5, 6 minuta da se izduvam. Volim kada reprezentacija igra, ovako nikad u životu nisam gledala neku utakmicu, niti imam neku stranu kada su Zvezda ili Partizan u pitanju. Uvek navijam za reprezentaciju - naglašava Milica.

Milica je otkrila da li se i lično poznaje s fudbalerima koji igraju za našu reprezentaciju, kao i s kim se privatno čula.

- Malo pre sam poslala poruku Saši Lukiću i poželela mu rezultate i na ličnom nivou, a zatim i celoj reprezentaciji. S druge strane neko ko mi je najbitniji tamo je suprug moje drugarice Ike, a koji je u sklopu Saveza. Njemu šaljem lepu energiju i s njim sam najviše u kontaktu - otkrila je pevačica.

NA GROBU NJEGOVOG SINA NEĆE STAJATI KRST Otac čuvenog Glogovca ne uspeva da sakrije bol

Komentari (0)

Loading