PROŠLA SAM KAO BOSA PO TRNJU! Goca Tržan ogolila dušu: Na čelu mi je pisalo raspuštenica
Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Goca Tržan je bila u braku sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovićem, a prema njenim rečima, bivši suprug je nakon razvoda učinio sve da u medijima stvori lošu sliku o njoj!

Nikola Todorović/Alo!

 

Pevačica Goca Tržan postala je glavna tema među brojnim pričama o šestoj sezoni "Zadruge" i to zbog bivšeg supruga Ivana Marinkovića.

Tržanova se retko osvrće na neuspeli brak sa rijaliti-zvezdom, ali nedavno je istakla da je njen bivši po svaku cenu želeo da joj naruši ugled u javnosti.

Pink printskrin

 

-Prošla sam kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu, jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja nema tabue, itd... - ispričala je Goca svojevremeno, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

BEZ TRUNKE ŠMINKE Evo kako izgleda Jami u opuštenom izdanju

Komentari (0)

Loading