ŠTA MU SE DESILO? Isplivao snimak sa nastupa Darka Lazića, komentari samo pljušte (VIDEO)
Printscreen

Folker Darko Lazić, važi za jednog od najtraženijih pevača sa naše javne scene. Za njegove nastupe se uvek traži karta više.

Naime, nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak sa nastupa folkera gde se jasno čuje da ne može da otpeva lepo pesmu.

Fanovi su to podelili, a komentari su se samo ređali:

- Darko trepni dvaput ako si otet, dođi sebi dok još imaš kome, šta se desilo Darku.. komentari su se ređali, a među njima našao se jedan koji je nasmejao sve:

-Bogami, bolja je Jeremićka!

Pretpostavljamo da je Lazića samo stigao umor i da se zato desio ovaj peh.

ŠTA MU SE DESILO? Isplivao snimak sa nastupa Darka Lazića, komentari samo pljušte (VIDEO)

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, da je pravda spora, ali dostižna dobro zna pevačica Ana Sević, koja je bivšeg supruga Darka Lazića pobedila na sudu zbog neisplaćenih alimentacija!

Ana je Darka tužila pre tri godine, a dug je tada iznosio oko milion dinara, odnosno 11.000 evra. Lazić je do marta 2020. godine isplatio samo deo obaveza, ali je pevačica bila prinuđena da podnese i krivičnu prijavu protiv Lazića, budući da joj je pevač tada dugovao još 19 alimentacija, odnosno 950.000 dinara. Tek nedavno, kako je otkrila Sevićeva, bivši suprug joj je isplatio sva dugovanja, što je ukupno, kada se sve sabere, dva miliona dinara.

ĆELAVI, DA LI VIDIŠ ŠTA JE OVO? Marija Šerifović u svom stilu odbrusila Miliju

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading