HIT SNIMAK Olja Crnogorac prvo u manastir, pa kod šanera  (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Olja Crnogorac postala je hit na društvenim mrežama zbog snimka na kojem priča kako se osećala loše, ali da joj manastir i šaner pomogli da prevaziđe težak period.

Naime, ona je otišla da potraži mir u manastiru, a ono što je sve začudilo jeste to što je nakon toga otišla kod šanera, kako bi kupila nekoliko komada odeće. Mnogima je bio nejasan miks svetog mesta i kradene robe.

@montenegrina_o

Čime svaka žena rešava svoje probleme ? Pa sopingom🤦🏻‍♂️ ♬ RelaxingMusic - MeteoMusic

"Pomozi, Bože, Olji da se vrati svome stadu jer ovo šaltanje i neočekivan obrt situacije sa Tumana na šoping, uz izgovaranja marke", "Prvo u manastir, pa kod šanera po kradenu robu", "Imamo video godine", glasili su komentari.

HIT SNIMAK Olja Crnogorac prvo u manastir, pa kod šanera  (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon toga, ona je objavila novi snimak u kojem je pokazala deo svog garderobera u kojem drži obuću.

- Daj Olji prazan garderober i ona će ga napuniti za tri sata. Sada ću vam pokazati svoju kolekciju cipela, čizama i štikli. Sve ovo što vidite je jedna dugogodišnja kupovina. Neki modeli su stari i preko 15 godina. Ovo je nešto što sam uzimale u Milanu..., rekla je ona i dodala:

HIT SNIMAK Olja Crnogorac prvo u manastir, pa kod šanera  (FOTO/VIDEO)

Printscreen

 

- Veliki sam ljubitelj patika i imam ih dosta. Pojedinu obuću objujem dva puta i sve završi kod moje majke. Neko bi rekao da sam bolesna, da imam problem sa skupljanjem, a ja bih rekla da nemam šta da obujem. Ovo su štikle koje sam kupila pre 17 godina u Parizu, i još uvek ih nosim.

DA SE OVAKO GLUPIRA NA MOM SLAVLJU IZBACIO BIH GA Topalko na nastupu legao na pod, pa radio sklekove dok peva, fanovi ga urnisali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading