OGROMAN NOVAC Evo koliko će naše najveće zvezde zaraditi u najluđoj noći, ona je na prvom mestu
Shutterstock

Ceca Ražnatović uvek uveseljava publiku u novogodišnjoj noći, a ove godine će nastupati na Zlatiboru.

Ceca Ražnatović godinama unazad drži rekord najplaćenije pevačice...

ATA Images

 

- Ceca je već godinama najplaćenija, što ne čudi jer su njeni nastupi i najposećeniji. Oko nje se menadžeri otimaju, jer znaju da će s njom najviše zaraditi. Ceca dugo nije nastupala na Zlatiboru, pa je ove godine prihvatila poziv da peva u hali na toj planini, i to za 100.000 evra - priča estradni menadžer koji je insistirao na anonimnosti.

Lepa Brena, pevačica

Foto: Alo Promo

 

- Beograd ovog puta ima najbolju ponudu. Lepa Brena je još početkom godine dogovorila tezgu u jednom prestoničkom restoranu, i to za 80.000 evra. Nije htela da ide negde u inostranstvo, pa je i reprizu zakazala u Beogradu. Aca Lukas i Aco Pejović dogovorili su isti honorar, obojica će zaraditi po 70.000 evra. Njih dvojica, međutim, neće pevati na istom mestu. Lukas će uveseljavati publiku u jednom hotelu, a Pejović na sajmu - priča izvor.

Radiša Trajković Đani, pevač

Dragan Gajić

 

- Radiša Trajković Đani će za 40.000 evra pevati na Ledinama. Darko Lazić će u jednoj hali pevati sa svojom kumom Andreanom Čekić. On će zaraditi 40.000, a ona 35.000 evra. Zajedničku tezgu imaju i Sloba Radanović i Katarina Grujić. On će na jednom splavu za veče zaraditi 35.000 evra, a ona 20.000 - priča estradni menadžer i dodaje da su najbolje drugarice Seka Aleksić i Slađa Alegro dogovorile da pevaju na čak dva mesta:


- Dok će Seka pevati u hotelu, Slađa će nastupati u jednom klubu, a oko ponoći njih dve će zameniti mesta! Obe će to veče zaraditi po 25.000 evra. Dara Bubamara će za tezgu u Borči dobiti 20.000 evra, a isto toliko zaradiće i Rada Manojlović za nastup u jednom hotelu u Beogradu - kaže estradni menadžer.

Najveće iznenađenje ove godine je Tea Tairović, koja je drastično podigla cenu.

Tea Tairović, pevačica

ATA Images

 

- Tea je ove godine veoma tražena, pa će u novogodišnjoj noći u Beogradu inkasirati za čak 30.000 evra. S njom će u istom hotelu pevati i Kaća Živković i Jovan Perišić, koji će dobiti po 15.000 evra - objašnjava menadžer.


U Beogradu će pevati i Dejan Matić za 20.000 evra, dok će Kaja Ostojić i Vesna Zmijanac zaraditi po 15.000 evra. Aca Živanović nastupiće u etno-selu Vraneša za 10.000 evra, a isti honorar dogovorila je i Milica Jokić za tezgu u Aranđelovcu. Marina Tadić će ove godine jedina pevati na Kopaoniku, takođe za 10.000 evra.

PREMINULA GLUMICA Imala je 47. godina, svi smo odrasli uz nju, pristižu izjave saučešća

Komentari (0)

Loading