ALO! PAPARACO: Seničareva uhvaćena na aerodromu u apa-drapa izdanju (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar (37), nakon nekoliko uspešnih uloga u Holivudu i Italiji, ove jeseni je zablistala i u ulozi popadije Dese u istoimenoj seriji koja je 18. novembra počela da se emituje na Televiziji Prva.

ALO! PAPARACO: Seničareva uhvaćena na aerodromu u apa-drapa izdanju (FOTO)

Foto:Alo.rs

 

Jedna od najlepših Srpkinja današnjice karijeru uspešno gradi na dva kontinenta, a njen boravak u Beogradu ovog novembra obeležila je promocija romantične komedije o životu mlade devojke koja dolazi iz Njujorka i udaje se za sveštenika zbog kog pristaje da živi na selu.

Naš paparaco fotografisao je glumicu na aerodromu u ranim jutarnjim satima kako se nakon obaveza koje imala u srpskoj prestonici vraća svom suprugu i ćerki.

ALO! PAPARACO: Seničareva uhvaćena na aerodromu u apa-drapa izdanju (FOTO)

Foto:Alo.rs

 

Glumica se trudila da bude neupadljiva i da ne privlači pažnju, ali budnom oku našeg paparaca nije mogla da promakne, iako je bez šminke, frizure i bez atraktivne i seksi odeće bukvalno neprepoznatljiva. Sama i bez pratnje, gurala je svoj kofer sa stvarima i išla da se čekira za let strpljivo čekajući svoj red, kao najobičnija prosečna žena. Na sebi je imala stilizovanu trenerku od trikotaže u maslinastoj boji, patike, kosu vezanu u ležeran rep, nosila je manji kofer i torbu poznatog svetskog brenda. Na licu nije imala ni trunku šminke, ali očigledno nema ni komplekse, pa iako je javna ličnost, među svet izlazi u opuštenim i apa-drapa izdanjima koji nemaju veze s onim na koje smo je navikli dok je vodila domaće šou-programe.

ALO! PAPARACO: Seničareva uhvaćena na aerodromu u apa-drapa izdanju (FOTO)

Foto:Alo.rs

 

Nina nas nije primetila, a mi smo je ostavili da u miru putuje.

Podsećanja radi, Nina je 2015. godine uplovila u emotivnu vezu s američkim glumcem Džejom Elisom, a 8. novembra 2019. godine rodila je ćerku Noru Grejs. Ljubav su krunisali brakom posle sedam godina, kada su se 9. jula 2022. godine venčali u Italiji.

U jeku pandemije koronavirusa bili su šest meseci razdvojeni, što je u tom periodu podgrejavalo spekulacije da su okončali emotivnu vezu, ali par je to demantovao svadbenim veseljem koje se desilo ovog leta.

Bori se za prava žena

Pored činjenice da se školovala u Italiji i SAD-u i da kao maternji govori engleski i italijanski jezik, Nina Seničar  je uključena  u rad humanitarne organizacije „Pangea Onlus“ koja pomaže ženama širom sveta koje su bile ili jesu žrtve nasilja.

OGOLILA DUŠU Sandra Rešić iskreno o svemu, pa spomenula Vesnu Zmijanac

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading