NN IMA SE, MOŽE SE Anastasija Ražnatović iskeširala pravo bogatstvo za odevnu kombinaciju (FOTO)
Promo

Anastasija Ražnatović je nasledila strast prema modi od majke, folk dive Svetlane Cece Ražnatović, pa ne čudi što gde god da se pojavi privuče pažnju besprekornim odevnim komadima.

Još jednom je dokazala da ne žali pare kada je reč o stajlingu kada se pojavila na žurki povodom otvaranja nove radio-stanice Lola koju su organizovali „Maxim media plus“ i „Alo media system“.

Ne samo da se potrudila da elegantnom kombinacijom oduševi prisutne već je za garderobu i aksesoar iskeširala čak 7.000 evra.

I dok je za haljinu poznatog komercijalnog modnog brenda izdvojila nešto skromniju i većini dostupnu sumu od 50 evra, sve ostalo što je pratilo njen stajling bilo je papreno skupo.

NN IMA SE, MOŽE SE Anastasija Ražnatović iskeširala pravo bogatstvo za odevnu kombinaciju (FOTO)

Alo

 

Nežno roze kaput poslednje kolekcije svetskog brenda „Guči“ koji košta 3.980 evra, Anastasija je upotpunila „džimi ču“ torbicom u vrednosti od 1.649 evra, a čizme istoimenog brenda koje je te noći uklopila sa haljinom platila je čak 1.060 evra.

Iako se radi o hiljadama evra, mlada pop zvezda je objasnila da se nikada nije opterećivala brendiranom garderobom, ali i da obožava da kupuje na velikim sniženjima.  

- Skoro sam bila u Beču i kupovala na sniženju. Kupila sam dosta stvari jer su sniženja zaista bila velika. Ne patim od toga da sve na meni treba da bude preskupo. Nosim više puta iste stvari. Recimo, cipele i torbe, to uvek ponavljam. Nekad štedim i baš vodim računa, gledam šta ću, kako ću, a nekad, kad mi dođe, umem baš dosta da potrošim. Ali ja to i zaradim, tako da me baš briga - zaključila je Ražnatovićeva pre nekoliko dana za domaće medije.

 

Ceca mi krade garderobu

 

Iako se već nekoliko puta javno požalila da joj majka često ukrade garderobu, kroz šalu je potvrdila da Ceca s tom navikom i dalje nije prestala.

- Stalno mi uzima garderobu i torbe. Na poslednjem snimanju za „Zvezde Granda“ je nosila moju torbu. Više ne kradem ja od nje nego sad ona krade od mene - istakla je Anastasija.

NIKADA NIJE UZELA USISIVAČ U RUKE Vesna Dedić iskreno o ćerci, a onda je otkrila i kako se to zdravo hrani

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading